Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

Το σχολείο με τα 28 ζευγάρια διδύμων!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το δύσκολο έργο των δασκάλων που πρέπει να τα ξεχωρίζουν - Δείτε φωτογραφίες.

Αυτό το σχολείο στην κωμόπολη Chittoor στη νότια Ινδία έχει μια ιδιαιτερότητα που το κάνει να ξεχωρίζει. Φοιτούν σε αυτό 28 ζευγάρια διδύμων ηλικίας μεταξύ 4 και 16 ετών.

«Αυτά τα δίδυμα που σπουδάζουν στο σχολείο δημιουργούν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγα χρόνια, όταν εντοπίσαμε 16 ζευγάρια διδύμων στο σχολείο» είπε ο G. Mahesh, εκπρόσωπος του σχολείου. Μεταξύ των διδύμων, σύμφωνα με τη Daily Mail, υπάρχουν 10 ζευγάρια κοριτσιών, 12 ζευγάρια αγοριών ενώ τα υπόλοιπα έξι αποτελούνται από ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το σχολείο με τα 1.000 περίπου παιδιά αποφάσισε να γιορτάσει αυτό το σπάνιο χαρακτηριστικό που έχει, οργανώνοντας μια εκδήλωση για να φέρει όλα τα δίδυμα μαζί. «Αυτή η μοναδική παρουσία των διδύμων στο σχολείο οδήγησε την διοίκηση να διοργανώσει μια ξεχωριστή μέρα γι΄αυτά. Συμμετείχαν όλα τα 28 δίδυμα», είπε ο Mahesh.

Όλα τα ζευγάρια των διδύμων ήρθαν με ταιριαστά πολύχρωμα ρούχα για να διακρίνονται ανά ζευγάρια. Παρ’ όλα αυτά το να υπάρχουν τόσα πολλά δίδυμα σε ένα σχολείο, έχει και τα δικά του προβλήματα. Κάποιοι δάσκαλοι λένε ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να ξεχωρίσουν πολλές φορές τα παιδιά.

«Μερικά από αυτά τα δίδυμα είναι τόσο ίδια έτσι ώστε οι εκπαιδευτικοί μαντεύουν στην τύχη δεδομένου ότι δεν μπορούν να πουν με σιγουριά ποιος είναι ποιος», είπε επιπλέον ο Mahesh, ο οποίος διδάσκει στο σχολείο και πρόσθεσε: «Ωστόσο έχουμε πλέον συνηθίσει αυτά τα παιδιά και πολλά από αυτά δεν είναι πανομοιότυπα δίδυμα, πράγμα που μας βοηθά». Το σχολείο διευκρινίζει ότι είναι καθαρά τυχαίο γεγονός να βρεθούν όλα αυτά τα δίδυμα στο ίδιο το σχολείο. Ωστόσο, κάθε φορά που μια οικογένεια αποκτά πλέον δίδυμα, το συγκεκριμένο σχολείο τους έρχεται στο μυαλό.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.