Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας από μία παραολυμπιονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αθλήτρια του τριάθλου, Kate Doughty θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στο Ρίο.

Η αυστραλή παραολυμπιονίκης, Kate Doughty, χρειάστηκε 25 χρόνια για να συνειδητοποιήσει ότι το όνειρό της να εκπροσωπήσει τη χώρα της στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Η πορεία της στο χώρο του αθλητισμού, δεν ήταν εύκολη: είχε δύο αποτυχημένες προσπάθειες να αλλάξει άθλημα, αποσύρθηκε για κάποιο διάστημα ενώ έχασε τη μητέρα της. Όλα αυτά σε διάστημα δύο χρόνων.

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο η 32χρονη αθλήτρια όταν ήταν μικρή μισούσε τα σπορ. Η νεαρή, γεννήθηκε χωρίς δεξί χέρι και όπως αναφέρει η Daily Telegraph της Αυστραλίας, έχει «χτυπήσει» τατουάζ στον καρπό της μια λιβελούλα, που συμβολίζει τη δύναμη, προκειμένου να της θυμίζει τη μητέρα της που πέθανε από καρκίνο του μαστού.



«Ήταν ένα αρκετά δυνατό ταξίδι», λέει η ίδια η οποία θα αγωνιστεί στο τρίαθλο όταν το αγώνισμα θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρόγραμμα των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο αργότερα μέσα στο έτος, μετά τη νίκη της στους τελικούς στο Penrith την Κυριακή.

«Αυτό σου δείχνει ότι δεν πρέπει να τα παρατάς. Αν δε το κάνεις, έχεις πιθανότητες να φτάσεις εκεί που θες. Απλά μπορεί να είναι διαφορετικά από όταν τα είχες αρχικά προγραμματίσει», δηλώνει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.