Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

"Επίθεση Ρομά με σύριγγες σε μαθητές Λυκείου"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση από χθες στη Συνοικία των Αγίων Αποστόλων στη Ρόδο μετά από καταγγελία που έγινε αρμοδίως από τον διευθυντή σχολικού συγκροτήματος της περιοχής ότι δύο Ρομά, νεαρής ηλικίας, επιτέθηκαν σε δύο μαθητές της Α’ Λυκείου, σύμφωνα με το dimokratiki.gr.

Το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα, όπως γράφει η ιστοσελίδα, τη Δευτέρα το πρωί στις 9:10 όταν ένας 15χρονος καθώς βάδιζε με δύο συμμαθητές του προς την είσοδο του σχολείου δέχτηκε επίθεση από τον ένα εκ των δύο δραστών, ο οποίος τον «τσίμπησε» στο πόδι με κάτι, που το παιδί δεν μπορεί να προσδιορίσει.

Ο ίδιος και οι συμμαθητές του ωστόσο διαπίστωσαν ότι ο άλλος νεαρός Ρομά κρατούσε στο χέρι του μια σύριγγα με αποτέλεσμα να σπεύσουν να ενημερώσουν σχετικά το διδακτικό προσωπικό.

Το ίδιο περιστατικό φέρεται να επαναλήφθηκε λίγη ώρα αργότερα με θύμα άλλο μαθητή της ίδιας τάξης με αποτέλεσμα να καταγγελθεί χθες το περιστατικό από τον διευθυντή του σχολείου στην αστυνομία και να ξεκινήσει σχετική έρευνα, σύμφωνα με το dimokratiki.gr.

Η επίθεση στους δύο μαθητές από Ρομά, πιθανότατα με σύριγγες, έχει στο μεταξύ προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στους Αγίους Αποστόλους. Κάτοικοι της περιοχής προειδοποιούν με αντίποινα ενώ χθες υπήρξε σαφέστατη προειδοποίηση ότι όπως και τον Αύγουστο του 2011, θα εξωθήσουν τους αθίγγανους από τον καταυλισμό που στήθηκε κοντά στο υδραγωγείο της περιοχής.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.