Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Σοκ με το 3χρονο κοριτσάκι στα Μέγαρα - Ποιον υποπτεύονται ως δράστη οι αξιωματικοί της ΕΛ ΑΣ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό σε σπίτι στα Μέγαρα.

Αξιωματικός της ΓΑΔΑ ανέφερε στο enikos.gr πως οι πρώτες υποψίες στρέφονται προς την 45χρονη θεία του μικρού παιδιού, η οποία έμενε μαζί του. Η γυναίκα βρίσκεται αυτή την ώρα στο Θριάσιο Νοσοκομείο καθώς εντοπίστηκε από αστυνομικούς με κομμένες φλέβες στα χέρια.

Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι ότι η 45χρονη σκότωσε το 3χρονο κοριτσάκι και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει πως το ανήλικο παιδί έχασε τη ζωή του, κάτι που αναμένεται να φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση.

Εκεί θα ξεκαθαριστεί, εάν το κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια ή από εγκληματική ενέργεια.

----------------

Μια συγκλονιστική ιστορία πίσω από την τραγωδία στα Μέγαρα με το 3χρονο κοριτσάκι


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά την υπόθεση του νεκρού 3χρονου κοριτσιού στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικούς της ασφάλειας Δυτικής Αττικής το νεκρό κοριτσάκι εντόπισε ο σύζυγος της 45χρονης τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι μετά την εργασία του. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο για να ερευνήσει την υπόθεση.

Αρχικά οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και είδαν το βρέφος, ενώ στη συνέχεια έκαναν μια πρώτη αυτοψία στο χώρο. Εκεί εντόπισαν τυχαία κάτω από ένα κρεβάτι την 45χρονη θεία του κοριτσιού μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η γυναίκα έφερε πολλά τραύματα από μαχαίρι στους καρπούς, στα πόδια και στο λαιμό ενώ φαίνεται να τα έχει προκαλέσει η ίδια στον εαυτό της. Η 45χρονη είχε αναλάβει την φροντίδα της 3χρονης ανιψιάς της, καθώς η αδελφή της και η μητέρα του κοριτσιού είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης.

Η 45χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών 24 ετών και 17 ετών αντίστοιχα.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.