Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Νύφη παντρεύτηκε με νυφικό που ζύγιζε όσο και η ίδια!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ροζ πινελιές και πολλά φουρό - Δείτε φωτογραφίες.

Η εικονιζόμενη νύφη Rebekah Markham παντρεύτηκε με νυφικό αξίας σχεδόν 8000 ευρώ και βάρους… 64 κιλών! Η 39χρονη μητέρα τριών παιδιών παντρεύτηκε με τον 42χρονο Kevin Smith και στην προετοιμασία της για το γάμο χρειάστηκε 20 λεπτά μόνο για να φορέσει το νυφικό της.

Το ζευγάρι από το Κόβεντρι της Βρετανίας ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον συγγενών και φίλων στην εκκλησία των Μεθοδιστών στο Sutton Coldfield.

Η νύφη τήρησε την παράδοση της αναμονής του γαμπρού με μια υπερβολή όμως καθώς καθυστέρησε πάνω από μία ώρα και κατέφτασε τελικά με μια ροζ λιμουζίνα.

Το θεαματικό νυφικό της ήταν στολισμένο με κρυστάλλους Swarovski και η Rebekah συνόδευσε τη κάθε άλλο παρά λιτή εμφάνισή της με τιάρα, κολιέ και σκουλαρίκια. Το κιτς σκηνικό συμπλήρωναν οι παράνυμφοι με τα φούξια φορέματά τους.

Το θηριώδες νυφικό το είχε σχεδιάσει η νύφη σε συνεργασία με τον οίκο νυφικών Babes to Brides.

Η εξτραβαγκάνζα συνεχίστηκε και στο γαμήλιο πάρτι όπου είχαν προσκληθεί και… ο Μίκυ και η Μίνι, για να φωτογραφίζονται με τους καλεσμένους.

Το ζευγάρι είχε σχέση ένα χρόνο πριν το γάμο αλλά, όπως εξήγησε η νύφη, «για μας τους τσιγγάνους η δέσμευση είναι το παν. Του είπα αν θέλεις να είσαι με μένα, θέλω δαχτυλίδι, έτσι κάνουν οι τσιγγάνοι. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη μεγάλη μέρα. Όλη η ζωή μου οδηγούσε σε αυτή τη στιγμή και ήθελα να νιώθω σαν πριγκίπισσα».

Η Rebekah έχει έναν 18χρονο γιο και δύο κόρες, 15 και 10 ετών από προηγούμενη σχέση της ενώ ο Kevin- που δεν είναι τσιγγάνος- έχει δύο κόρες 14 και 12 ετών.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.