Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Συμβουλές ψηφίσματος για πιο ζουμερό κρέας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χρήσιμα tips.

Τι μπορείτε να κάνετε για να ψήσετε το κρέας και να μείνει μαλακό και ζουμερό;
  • Δεν αλατίζουμε ποτέ το κρέας πριν από το ψήσιμο, καθώς το αλάτι μαζεύει τους χυμούς και στεγνώνει το ψητό.
  • Ρίξε αλάτι λίγα λεπτά πριν από το τέλος του ψησίματος.
  • Ομοίως με τα μυρωδικά και μπαχαρικά, πασπάλισε το κρέας λίγο πριν από το τέλος του ψησίματος.
  • Ομοίως με τα μυρωδικά και μπαχαρικά, πασπάλισε το κρέας λίγο πριν το βγάλεις από τη σχάρα για να μην πικρίζει.

Πηγή: http://www.neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.