Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Πρόβλημα στον εγκέφαλο ο Ματίας Ζάμερ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας θρόμβος στον εγκέφαλο αναγκάζει τον Ματίας Ζάμερ να απέχει μέχρι νεωτέρας από τις υποχρεώσεις του ως αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν. Καθησυχαστικοί οι γιατροί για πλήρη ανάρρωση.

Έντονη ανησυχία προκάλεσε στις τάξεις της Μπάγερν η είδηση πως ο Ματίας Ζάμερ παρουσίασε ένα πρόβλημα στον εγκέφαλο. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου απουσίαζε από τα δύο τελευταία ματς με την επίσημη δικαιολογία να κάνει λόγο για ίωση, ωστόσο όπως ανακοινώθηκε το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό.

Πρόβλημα στον εγκέφαλο ο Ματίας Ζάμερ!

«Ο κ. Ζάμερ πάσχει από μία μικρή κυκλοφορική δυσλειτουργία στον εγκέφαλο, κάτι που από το οποίο θα αναρρώσει όμως πλήρως και χωρίς συνέπειες», ανέφερε ο γιατρός της Μπάγερν.

«Δεν ανησυχώ, γιατί οι γιατροί μού είπαν πως θα γίνω απόλυτα καλά. Πάντως θα δώσω στον εαυτό μου τον απαιτούμενο χρόνο για να αναρρώσω και μετά από αυτό θα είμαι ξανά έτοιμος για να βοηθήσω την Μπάγερν με όλη μου την ενέργεια», τόνισε ο 48χρονοςΖάμερ.

«Το πιο σημαντικό είναι να γίνει καλά ο Ματίας και εμείς θα του δώσουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να επιστρέψει στα καθήκοντά του», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.