Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Νόμιζε ότι περίμενε ένα παιδί και γέννησε πεντάδυμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία της 25χρονης που έφερε στον κόσμο πέντε κοριτσάκια με φυσιολογικό τοκετό.

Όταν ένιωσε πόνους στην 26η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, η 25χρονη Manita Singh από την ανατολική Ινδία φοβήθηκε για το χειρότερο. Είχε ήδη χάσει ένα αγοράκι λίγο μετά τη γέννα και τρομοκρατήθηκε στην ιδέα πως μπορεί κάτι να συνέβαινε και στο δεύτερο παιδί της.

Πού να φανταζόταν πως μισή ώρα αργότερα θα είχε γίνει μαμά όχι ενός παιδιού αλλά πέντε!

Μέσα σε μισή ώρα και μάλιστα με φυσιολογικό τοκετό, η 26χρονη έφερε στον κόσμο τα πέντε κοριτσάκια της. «Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στο Θεό, που μας ευλόγησε όχι με ένα αλλά με πέντε παιδιά. Πληγωθήκαμε πολύ όταν χάσαμε το πρώτο μας παιδί, ένα γιο, αμέσως μετά τη γέννηση του, πριν από δύο χρόνια. Πιστεύω ότι ο Θεός μας αποζημίωσε για την απώλεια. Ελπίζω μόνο ότι θα ζήσουν όλα και ότι θα μπορώ να τους δώσω μια υπέροχη ζωή», ανέφερε ο σύζυγος της Manita.

Το ζευγάρι δεν γνώριζε ότι η γυναίκα περίμενε πεντάδυμα, καθώς δεν είχε κάνει κανέναν υπέρηχο σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τα μωρά, που είναι ακόμη αδύναμα παρακολουθούνται στενά από τους γιατρούς μέχρι να μπορέσουν οι γονείς να τα πάρουν από το νοσοκομείο στο σπίτι. Ο Δρ Tekam ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος γιατρός για τη γέννηση των κοριτσιών ανέφερε ότι επρόκειτο για την πρώτη φορά στην καριέρα του που έφερνε στον κόσμο πέντε παιδιά με φυσιολογικό τοκετό και όχι με καισαρική.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους γονείς αλλά τα μωρά είναι υπό την εποπτεία μας καθώς είναι όλα πρόωρα. Ενώ είναι όλα υγιή δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν κάποιο θα έχει πρόβλημα. Ωστόσο κάνουμε κάθε προσπάθεια για να ζήσουν όλα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.