Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

E-Learning Πανεπιστήμιο Αθηνών: 15 χρόνια συνεπούς και αναπτυξιακής πορείας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το E-Learning του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) από το 2001 μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει και εδραιώσει μια νέα πραγματικότητα στον χώρο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα που συνδυάζουν τη θεωρητική γνώση με την επαγγελματική κατάρτιση. Όλα τα νέα προγράμματα, που αναπτύσσονται, είναι προσανατολισμένα στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων, οι οποίες είναι απόλυτα συνυφασμένες με τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσο και σε επίπεδο πρόβλεψης των εξελίξεων στην ελληνική οικονομία.

Η επιτυχημένη/ανοδική πορεία του E-Learning του ΕΚΠΑ οφείλεται στην προσφορά προγραμμάτων που είναι εναρμονισμένα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, στην αποκλειστικά εξ αποστάσεως παροχή εκπαίδευσης (μέσω των πλέον σύγχρονων εφαρμογών της τεχνολογίας: on line & live streaming), καθώς και στο επιστημονικά τεκμηριωμένο περιεχόμενό τους, το οποίο εγγυούνται οι ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι των προγραμμάτων, που είναι μέλη του διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του E-Learning του ΕΚΠΑ, Καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Παναγιώτης Πετράκης επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Μέλημά μας είναι να προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές γνώσεις οι οποίες μεταφράζονται σε επαγγελματικές δεξιότητες και ικανότητες και καλύπτουν τις εθνικές και ευρωπαϊκές ανάγκες του σήμερα και του αύριο. Μέσα από ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό περιβάλλον εκπαίδευσης ο εκπαιδευόμενος επικεντρώνεται στη μελέτη του, χωρίς να έχει χωροταξικούς και χρονικούς περιορισμούς, το οποίο αποτελεί ήδη μια επιτυχημένη πραγματικότητα».

Στα 15 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης λειτουργίας του E-Learning του ΕΚΠΑ, προσφέρονται σήμερα περισσότερα από 200 προγράμματα εκπαίδευσης σε ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών κατευθύνσεων όπως Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ναυτιλιακά, Logistics, Χρηματοοικονομικά, Επιχειρηματικότητα, Coaching, Marketing, Λογιστική, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Πληροφορική, Τουριστικά, Περιβάλλον, Παιδαγωγικά, Ειδική Αγωγή, Κοινωνιολογία, Υγεία, Διατροφή, Πολιτισμός, Φιλοσοφία, Δημιουργική Γραφή και πολλά άλλα.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικιακής ομάδας, είτε ξεκινάνε σήμερα την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, είτε ήδη εργάζονται και ενδιαφέρονται να επικαιροποιήσουν ή και να εξειδικεύσουν τις γνώσεις τους και να γίνουν πιο ανταγωνιστικά στην αγορά εργασίας.

Τα δίδακτρα των προγραμμάτων ξεκινάνε από 500 ευρώ και υπάρχει ειδική τιμολογιακή πολιτική για κοινωνικές ομάδες που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση, όπως άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, νέοι έως 30 ετών κάτοχοι της ευρωπαϊκής κάρτας νέων κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Προγράμματος μέσω του συνδέσμου https://elearn.elke.uoa.gr


Πηγή: http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.