Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Άλλαξε πόλη για μια καλύτερη ζωή και σε τρεις μέρες κέρδισε στη Λοταρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία του 22χρονου από την Ινδία και πώς άλλαξε η ζωή του.

Όταν ο 22χρονος Mofijul Rahima Sheikh άφησε το σπίτι του στη Δυτική Βεγγάλη για να αναζητήσει εργασία και μια καλύτερη ζωή στη νότια Ινδία και συγκεκριμένα στην Πόλιτεία της Κεράλα, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα αλλάξει η τύχη του μέσα σε τρεις μόλις μέρες.

Ο Sheikh έφτασε στην Κεράλα για να βρει δουλειά μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ώστε να βγάλει περισσότερα χρήματα για να στηρίξει τους γονείς του, την σύζυγό του και την μόλις οκτώ μηνών κόρη του. Ξεκίνησε να εργάζεται σε μια κατασκευαστική εταιρία και μόλις πήρε το πρώτο ημερομίσθιό του αγόρασε ένα λαχείο από την λοταρία δίνοντας ένα ποσό της τάξης των 75 σεντς στις 4 Μαρτίου. Μία μέρα αργότερα συνειδητοποίησε ότι κέρδισε στην λοταρία της Κεράλα περίπου 150.000 δολάρια. Ξεπερνώντας την αρχική του έκπληξη απευθύνθηκε στην τοπική αστυνομία για την προστασία του φοβούμενος ότι θα μπορούσε να δεχθεί επίθεση από κάποιον. Η αστυνομία τον βοήθησε να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό για να καταθέσει τα χρήματα που κέρδισε και ο 22χρονος έφυγε για το σπίτι του όπου μαζί με την οικογένεια του ελπίζει να χρησιμοποιήσει τα κέρδη από την λοταρία για να ανοίξει μία καινούργια επιχείρηση. Η πολιτειακή κυβέρνηση της Κεράλα ήταν σύμφωνα με το mashable η πρώτη στην Ινδία που δημιούργησε τα δικά της λαχεία για την ενίσχυση της οικονομίας της ενώ οι ιδιωτικές λοταρίες απαγορεύονται στη συγκεκριμένη πολιτεία.

Ο Sheikh θεωρεί βέβαια τον εαυτό του ιδιαίτερα τυχερό καθώς σε τρεις μόλις μέρες αντί να χρειαστεί να ζήσει μακριά από την οικογένειά του για να την συντηρήσει με δυσκολίες, απέκτησε μια περιουσία.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.