Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη μετά και την ολοκλήρωση του πορίσματος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, διαπιστώθηκε πως στη θέση του οδηγού του μοιραίου τζιπ βρισκόταν ο λαϊκός τραγουδιστής, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Από την πρώτη στιγμή οι αρχές είχαν πάρει υλικό από το τιμόνι και το προσκέφαλο του αριστερού μπροστινού καθίσματος για να διαπιστώσουν εργαστηριακά ποιος οδηγούσε το βαρύ όχημα.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο dna, οδηγός ήταν ο λαϊκός τραγουδιστής κάτι που επιβεβαιώνουν και πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία που κάνουν λόγο πως ο Παντελίδης απεγκλωβίστηκε από τη θέση του οδηγού. Μάλιστα όπως λένε χαρακτηριστικά «η θέση της σορού δεν αφήνει κανένα περιθώριο για λάθος εκτίμηση».

Όλα τα παραπάνω στοιχεία ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη δήλωση της Φρόσως Κυριακού στη Realnews της περασμένης Κυριακής που είχε αποκαλύψει ότι δεν οδηγούσε εκείνη το τζιπ αλλά ο Παντελίδης.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή, Πέτρος Καϊμακάμης, αποχωρεί από την υπόθεση.

Την ίδια ώρα ευχαρίστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της τρίτης επιβάτιδας του τζιπ, της Μίνας Αρναούτη, που τις τελευταίες τέσσερις ήμερες έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

---------------

Τροχαίο Παντελίδη - Άνοιξε τα μάτια και μιλάει η Μίνα Αρναούτη


Η Μίνα Αρναούτη, η κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ μαζί με τον Παντελή Παντελίδη, εδώ και τέσσερις μέρες επικοινωνεί κανονικά, μιλάει κάθε μέρα με την μητέρα της, σύμφωνα με πληροφορίες του newspistol.com.

Το θετικότερο είναι ότι το κορίτσι μέρα με την μέρα δυναμώνει και δείχνει να ξεπερνά τις δύσκολες καταστάσεις.

Η μητέρα της είναι δίπλα της από την πρώτη στιγμή και νοιώθει ανακουφισμένη που παρά την αγωνία και τα δύσκολα βράδια που πέρασε η κόρη της, είναι καλύτερα στην υγεία της.

---------------

Σάλος με το μπρελόκ του Παντελίδη- Ποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη μνήμη του


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη και πωλούν απομιμήσεις του χαρακτηριστικού μπρελόκ του άτυχου τραγουδιστή.

"Στη μνήμη του Παντελή κάνει ο καθένας ότι θέλει και αυτό δεν είναι σωστό" σημειώνει φίλος του τραγουδιστή.

Δείτε το βίντεο από το STAR:



---------------

Η οικογένεια του Παντελίδη: Αυτός είναι ο νέος μας δικηγόρος


Με ανακοίνωσή της στην επίσημη σελίδα του Παντελή Παντελίδη στο Facebook, η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, γνωστοποιεί τη διακοπή της συνεργασίας της με το δικηγορικό γραφείο του Πέτρου Καϊμακάμη. Από σήμερα την οικογένεια εκπροσωπεί το δικηγορικό γραφείο του Χαράλαμπου Λυκούδη.




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.