Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Σοκ: Λευχαιμία χτύπησε 19χρονο ποδοσφαιριστή. Άμεση ανάγκη για αίμα - Έκκληση για αίμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον Λεωνίδα Κουτσούκη τον άκουσα για πρώτη φορά όταν έπαιζε στη μικρή ομάδα του Ατρόμητου. Στην Κ.17. Εκεί στο φυτώριο των ταλέντων της Περιστερίωτικης ομάδας ο μικρός «Λεό» έδειχνε στοιχεία του μεγάλου ταλέντου του. Όμως ο Θεός είχε άλλα σχέδια. Ως μαχητής και μάγκας στο γήπεδο καλείται τώρα να δώσει την μεγαλύτερη μάχη και να βάλει και σε αυτήν γκόλ. Την μάχη για την ζωή. Το παλικάρι διαγνώστηκε με Λευχαιμία. Η κινητοποίηση τόσο στην Ζάκυνθο, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος αλλά και στην ποδοσφαιρική κοινότητα είναι μεγάλη.

Καλό θα ήταν και οι οργανώσεις και τα σωματεία αιμοδοτών να κινητοποιηθούν για το καλό αυτού του παιδιού που παλεύει για την ζωή του.
Δύναμη μικρέ και κουράγιο








--------------

Έκκληση Ατρόμητου για αίμα στον 19χρονο, Λεωνίδα Κουτσούκη

Έκκληση απευθύνει η ΠΑΕ Ατρόμητος σε όσους μπορούν να βοηθήσουν στον αγώνα που δίνει ο Λεωνίδας Κουτσούκης που πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται επειγόντως αίμα.

Έκκληση προς όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν τον 19χρονο Λεωνίδα Κουτσούκη απευθύνει η ΠΑΕ Ατρόμητος, καθώς ο νεαρός πάσχει από λευχαιμία και έχει άμεση ανάγκη για αίμα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.



Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών 1923 - Atromitos F.C. (Official)
πριν από 12 ώρες
Λεωνίδα, εσύ θα νικήσεις!


Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr και http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.