Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

The Mall of Cyprus έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο το 2015

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκτός από κορυφαίος προορισμός αγορών και ψυχαγωγίας, το The Mall of Cyprus αποτελεί παράλληλα τον ιδανικό τόπο μαζικής συνάθροισης και άμεσης επικοινωνίας των πολιτών. Υπό αυτόν τον σημαντικό κοινωνικό του ρόλο, το πρώτο mall της Κύπρου φιλοξένησε και έδωσε βήμα σε πλειάδα φορέων, ιδρυμάτων και οργανώσεων.

Συνολικά, το 2015 το The Mall of Cyprus συνεργάστηκε με 44 Μη Κυβερνητικούς οργανισμούς και ιδρύματα για την ανάδειξη και προβολή των θεμάτων τους σε εκατοντάδες συμπολίτες μας. Παράλληλα, έτρεξε και το δικό του πρόγραμμα φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Φρόντισε έτσι να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο το σημείο αναφοράς του εμπορίου και της διασκέδασης, αλλά και ένας χώρος προσφοράς και αλληλεγγύης για κοινωφελείς πρωτοβουλίες που έχουν ανάγκη την προσοχή και τη βοήθειά μας.

Σχολικός εξοπλισμός για τα παιδιά

Ανάμεσα στις κοινωνικού χαρακτήρα δράσεις ξεχώρισε το «Stuff The Bus», μια ευφάνταστη ιδέα του The Mall of Cyprus να συλλέξει σχολικό εξοπλισμό για παιδιά που το χρειάζονται: Ένα μεγάλο κίτρινο σχολικό λεωφορείο τοποθετήθηκε στην είσοδο του TMOCY, και γέμισε 7 φορές με τα απαραίτητα, χάρη στην προσφορά των ευαισθητοποιημένων καταναλωτών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λευκωσίας.

Η Κύπρος της προσφοράς ήταν εκεί

Οι πιο σημαντικοί κοινωνικοί φορείς αξιοποίησαν τους χώρους του The Mall of Cyprus για να μεγιστοποιήσουν την επιρροή τους: Χαρακτηριστικά, τους πρώτους μήνες του 2015 ήταν εκεί ο Σύνδεσμος Πρόληψης και Αντιμετώπισης Βίας Κατά των Γυναικών για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Σύνδεσμος Νεφροπαθών, το «ΕΛΠΙΔΑ για τα Παιδιά», ο ΠΑΣΥΚΑΦ, ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου και ο Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου.

Το ακόλουθο διάστημα φιλοξενήθηκαν: η Στέγη «Νέα Ελεούσα», ο ΠΑΝΣΟΦ, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος «Αροδαφνούσα», η πρωτοβουλία Head Shave Challenge Day, φορείς για την Παγκόσμια Μέρα Υπέρτασης, το Telethon, το Hope in Life Foundation, ο Σύνδεσμος Αιμοφιλικών, το Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, ο ΟΠΑΠ, το Europa Donna, το Κυπριακό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, το Andrey & Julia Dashin Foundation, το Map your Ice Cream Photo Exhibition, η Κίνηση για Ευαισθητοποίηση του Ανδρικού καρκίνου «Movember», ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδολόγων, οι Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας, ο Οργανισμός Reaction Blood Drive, το Hope for Children, η εκδήλωση για την οδική ασφάλεια «Road Safety» από την Αστυνομία Κύπρου, το ΑΜΕΑ Μόρφου, ο Σύνδεσμος Νεφροπαθών και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής.

Τον τελευταίο μήνα του 2015 έγιναν δραστηριότητες από τη Στέγη «Νέα Ελεούσα», τον Ερυθρό Σταυρό, τον Σύνδεσμο «Απόστολος Λουκάς», το Παιδικό Χαμόγελο, το νηπιαγωγείο «Joyland» με το σύνδεσμο Ένα όνειρο Μια Ευχή, την Αστυνομία Κύπρου για την Οδική Ασφάλεια, και τέλος εκδήλωση για την Ευημερία των Ζώων.

Το The Mall of Cyprus θα συνεχίσει και το 2016 να προσφέρει και να δίνει φωνή σε ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες, φορείς και οργανώσεις πολλαπλασιάζοντας τη δύναμη τους και αποδεικνύοντας ότι αποτελεί ενεργό μέρος της κοινωνίας των πολιτών.

Σχετικά με το The Mall of Cyprus

Το The Mall of Cyprus είναι το πρώτο εμπορικό κέντρο στο είδος του στην Κύπρο και από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το Σεπτέμβρη του 2007, έχει γίνει σημείο αναφοράς.

Το The Mall of Cyprus έχει συνολική έκταση 27.000m² και στεγάζει ένα ελκυστικό μείγμα από καταστήματα λιανικής πώλησης με μεγάλες διεθνείς μάρκες, όπως Debenhams, Zara, Benetton, Topshop, Public, Intersport, Carrefour, Starbucks, TGI Fridays, McDonalds, KCineplex, οργανωμένο food court με καφετέριες, εστιατόρια και πολλά άλλα.

Το The Mall of Cyprus βρίσκεται στο Shacolas Emporium Park το οποίο είναι ένα σύνθετο, σύγχρονο εμπορικό συγκρότημα. Η τοποθεσία του Mall είναι μοναδική αφού βρίσκεται στην είσοδο της Λευκωσίας, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού/Λάρνακας με εύκολη πρόσβαση από όλες τις πόλεις, αεροδρόμια και λιμάνια της Κύπρου.

Με 5,6 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, το The Mall of Cyprus είναι ο κορυφαίος προορισμός για το λιανικό εμπόριο καθώς και για ψυχαγωγία στην Κύπρο.


Πηγή: http://www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.