Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Άγριο έγκλημα στον Πύργο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη που μαχαίρωσε πάνω από πέντε φορές 48χρονο.
Έγκλημα με θύμα έναν 48χρονο και δράστη έναν συνομήλικό του, σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην οδό Ολυμπίων, στον Πύργο. Ειδικότερα, όταν το θύμα αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην οδό Ολυμπίων στον αριθμό 28, τότε ο δράστης του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι.

Κατά την διάρκεια της επίθεσης, ο δράστης κτύπησε τουλάχιστον πέντε φορές με μαχαίρι στην πλάτη το θύμα και στην συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Περίοικοι που άκουσαν φωνές, βγήκαν από τα σπίτια τους και είδαν αιμόφυρτο το θύμα. Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ο 48χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείου του Πύργου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, για τον εντοπισμό του δράστη.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του δράστη, που βρίσκεται στην ίδια οδό που σημειώθηκε το έγκλημα, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο και 14 φυσίγγια.

Όσον αφορά στα αίτια του εγκλήματος, παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ όπως έγινε γνωστό, τα σπίτια του δράστη και του θύματος βρίσκονται στην οδό Ολυμπίων, σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.