Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Sakk-Attack στη Μελβούρνη: Πρώτη νίκη για τη Μαρία σε Grand Slam

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την ονειρική της πορεία στη Μελβούρνη! Η 20χρονη Ελληνίδα κέρδισε την Yafan Wang με 2-1 σετ και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του Australian Open! Στον επόμενο αγώνα της θα συναντήσει την 11η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο.

Όπως αναφέρει το tennisnews.gr, η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε μια ώριμη εμφάνιση, έπαιξε εξαιρετικό τένις κατά διαστήματα και δεν άφησε το κακό της δεύτερο σετ να την επηρεάσει, με αποτέλεσμα να κερδίσει την Yafan Wang με 6-4, 1-6, 6-3, στον πρώτο της αγώνα για το κυρίως ταμπλό του Australian Open.



H νίκη αυτή στέλνει τη Μαρία στις "64" καλύτερες του Grand Slam της Μελβούρνης, ενώ η πρώτη της επιτυχία σε κυρίως ταμπλό Major διοργάνωσης είναι γεγονός.

Συνολικά έχει 7 νίκες σε 8 αγώνες σε Grand Slam στην καριέρα της, συμπεριλαμβανομένων των προκριματικών γύρων. Στον 2ο γύρο του αυστραλιανού Grand Slam, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Carla Suarez Navarro, που βρίσκεται στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης και στο Νο10 του ταμπλό.

Η 27χρονη Ισπανίδα πέτυχε μια δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα της, επί της Viktorija Golubic, με 7-5, 6-4.

Πατήστε εδώ και δείτε τον νικητήριο πόντο καθώς και τους πανηγυρισμούς της Ελληνίδας αθλήτριας.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.