Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Φωτιά σε εργοστάσιο χαρτιού στην Κόρινθο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τα εύφλεκτα υλικά για την κατάσβεση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο χαρτιού της Cartonpack Hellas, που βρίσκεται στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις αποθήκες του εργοστασίου και λόγω των υλικών που υπήρχαν εκεί επεκτάθηκε γρήγορα και καίει ακόμα, προκαλώντας τεράστια καταστροφή.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 16 οχήματα και 40 πυροσβέστες που επιχειρούν να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο.

Η κατάσβεση είναι δύσκολη εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών που υπάρχουν και οι πυροσβέστες δίνουν κυριολεκτικά μάχη να περιορίσουν τη φωτιά, ώστε να μην επεκταθεί και στο υπόλοιπο εργοστάσιο.



-------

Περιορίστηκε η έκταση της φωτιάς στο εργοστάσιο χαρτιού

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο.

Περιορισμένη είναι η έκταση της φωτιάς στο χώρο της αποθήκης του εργοστασίου της Carton Pack Hellas στην Αρχαία Κόρινθο, ύστερα από πολύωρες και υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής.

Εν τούτοις η φωτιά είναι ακόμα σε εξέλιξη, λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στο χώρο της αποθήκης που έχει καταστραφεί και οι πυροσβέστες κάνουν συνεχώς ρίψεις νερού για να την κατασβέσουν.

Στο σημείο επιχειρούν 20 οχήματα και περισσότεροι από 40 πυροσβέστες, ενώ οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο χώρο της αποθήκης λίγο μετά τις 7:00 το πρωί από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Τα αίτια που προκάλεσαν τις φωτιάς ερευνώνται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.