Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Η απαγορευμένη διαφήμιση της PETA για το σεξ και τους vegan

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο νέο της σποτ η εικόνα χωρίζει στα δύο και δείχνει δύο ζευγάρια κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Η ζωοφιλική οργάνωση PETA που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων, συνηθίζει να προκαλεί με τις ενέργειές της, αυτή τη φορά έβαλε στόχο το σεξ και προειδοποιεί: «Αν θέλετε καλύτερο σεξ, γίνετε vegan»!

Η διαφήμιση που ανέβηκε στο YouTube, διαρκεί μόλις 38 δευτερόλεπτα και δείχνει δυο ζευγάρια στο κρεβάτι. Έχει ήδη πάνω από 2 εκατομμύριο views και έχει απαγορευτεί από την τηλεόραση, αν και ο κύριος σκοπός ήταν να παίξει στο διάλειμμα του Superbowl στις ΗΠΑ, στις 7 Φλεβάρη.

Στην διαφήμιση λοιπόν βλέπουμε δυο ζευγάρια που κάνουν σεξ. Η διαφορά τους; Το ένα είναι χορτοφάγο και το άλλο σαρκοφάγο. Η... ακόμα πιο σημαντική διαφορά τους; Οι σαρκοφάγοι κάνουν σεξ μόλις για 10 δευτερόλεπτα, ενώ οι χορτοφάγοι... του δίνουν και καταλαβαίνει!

Στο νέο της σποτ η εικόνα χωρίζει στα δύο και δείχνει δύο ζευγάρια κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Αριστερά ο άντρας που καταναλώνει κρέας και λιπαρά τελειώνει σε χρόνο μηδέν, την ώρα που δεξιά ο χορτοφάγος συνεχίζει ακούραστα να ικανοποιεί την ερωτική του σύντροφο. Όση ώρα το ζευγάρι των χορτοφάγων απολαμβάνει το σεξ, ο άντρας αριστερά ντύνεται και φεύγει από το σπίτι, ενώ καθώς βγαίνει από τον κτίριο πέφτει πάνω του ένα κλιματιστικό.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.