Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Τα σαλέ όπου «όλα είναι δυνατά, αρκεί να είναι νόμιμα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι πιο απίθανες απαιτήσεις που διατυπώνουν οι πελάτες τους.

Οργανικό μενού για τον… σκύλο. Ρολόγια και υπηρεσίες σε ώρα Χονγκ- Κονγκ. Δείπνο τόπλες. Είναι μερικές μόνο από τις αν μη τι άλλο απρόσμενες απαιτήσεις που έχει κληθεί να ικανοποιήσει η εταιρεία πολυτελών σαλέ Consensio.

Άλλωστε το σλόγκαν της διευθύντριας Ceri Tinley είναι πως «όλα είναι δυνατά αρκεί να είναι νόμιμα». Οπότε, λίγα μπορούν να την εκπλήξουν.

Το προσωπικό στα 12 σαλέ ιδιοκτησίας της εταιρείας έχουν ακούσει πράγματα που αναμφίβολα εκπλήσσουν. Τα σαλέ βρίσκονται στις γαλλικές Άλπεις και η ενοικίασή τους κοστίζει από 20.000 έως 52.000 ευρώ την εβδομάδα, τον Ιανουάριο. Η τιμή αλλάζει ανάλογα με το μέγεθος του σαλέ και την ακριβή τοποθεσία τους.

Καθώς οι πελάτες τους είναι ολοφάνερα άνθρωποι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, οι εργαζόμενοι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν και στις πιο απροσδόκητες απαιτήσεις.

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει ένα τηλεφώνημα στις 2 τη νύχτα για να φέρει το προσωπικό μία από τις πιο ακριβές βότκες του κόσμου. Μια άλλη φορά ζητήθηκε όλο το σαλέ να μετατραπεί σε σκηνικό της ταινίας Frozen για τα γενέθλια ενός παιδιού- και το προσωπικό να ντυθεί με στολές των πρωταγωνιστών της ταινίας.

«Μια φορά χρειάστηκε να λιώσουμε όλο το χιόνι στον κήπο, στα μέσα Ιανουαρίου, για να βρούμε ένα χαμένο δαχτυλίδι- το οποίο δεν βρήκαμε δυστυχώς ποτέ», περιγράφει στη Daily Mail η Ceri, που έχει 15ετή εμπειρία στη διαχείριση τέτοιων αιτημάτων.

«Ένας πελάτης μας ήρθε με το ιδιωτικό του τζετ, με τη γυναίκα τον μπάτλερ και τον σκύλο του. Νοίκιασε σαλέ δέκα ατόμων. Μας είχε πρώτα στείλει φωτογραφία με το πώς ήθελε να είναι το δωμάτιό του. Στρώσαμε γκαζόν στο πάτωμα, βάλαμε φράκτη και προετοιμάσαμε οργανικά μενού για τον σκύλο», περιγράφει. «Ο σοφέρ πήγαινε κάθε μέρα τον σκύλο στο εστιατόριο για να κάθεται με τους ιδιοκτήτες του όσο έτρωγαν. Μετά επέστρεφαν για να συνεχίσουν το σκι».

Άλλοι επισκέπτες ζήτησαν μια νταντά να απασχοληθεί full time με τη φροντίδα του σκύλου τους και να τον βγάζει βόλτα τρεις φορές την ημέρα.

Ένας από τους φιλοξενούμενους ερωτεύτηκε ένα τοπικό αμυγδαλωτό γλύκισμα που έστειλε τους εργαζόμενους του σαλέ να ψάχνει στις Άλπεις τον πωλητή του για να αγοράσουν ένα κιλό και να του το στείλουν.

Την περασμένη εβδομάδα το σαλέ μεταμορφώθηκε σε τροπική παραλία για μια νύχτα μυστηρίου με θέμα φόνο σε εξωτικό μέρος. Οι ενοικιαστές απαίτησαν το προσωπικό να συμμετάσχει στο παιχνίδι τους φορώντας στολές Γάλλων υπηρετών και χαβανέζικες φούστες.

Για γκρουπ Αμερικανών το προσωπικό οργάνωσε Super Bowl πάρτι στη μία τη νύχτα όπου σερβίρονταν μόνο μπύρες.

Κάποιοι άλλοι επισκέπτες ήθελαν να δειπνούν… topless.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.