Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Το 8χρονο αγόρι που θέλει να γίνει επαγγελματίας μακιγιέρ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πώς αντέδρασε η μαμά του όταν της το είπε.

Το όνειρο του 8χρονου Ethan Wilwert είναι να μάθει πώς γίνεται το σωστό μακιγιάζ και να γίνει ένας επαγγελματίας μακιγιέρ. Το ίδιο το παιδί μάλιστα ήθελε να βαφτεί και να μάθει πώς γίνεται από έναν επαγγελματία ώστε να μπορεί να το κάνει και ο ίδιος.

Όταν η μαμά του έμαθε τις επιθυμίες του γιου της, στάθηκε αμέσως στο πλευρό του και φρόντισε να το βοηθήσει να κάνει το πρώτο του μάθημα από έναν επαγγελματία, σύμφωνα με την Huffington Post. Η μητέρα του Ethan και ο ίδιος πήγαν σε ένα κατάστημα επώνυμων προϊόντων καλλυντικών και ζήτησαν από έναν επαγγελματία να βάψει τον Ethan και να του δείξει τον τρόπο, όπως στα δεκάδες βιντεάκια που έχει παρακολουθήσει στο YouTube με την αυτοδίδακτη μέθοδο.

Ο επαγγελματίας μαγικιέρ από τη Φλόριντα Joey Killmeyer έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα και έβαψε τον 8χρονο για να του δείξει τις τεχνικές. Όπως μάλιστα είπε ο ίδιος, το αγοράκι του θύμισε τον εαυτό του στην παιδική του ηλικία. «Άγγιξε την καρδιά μου ότι ήμουν σε θέση να τον βοηθήσω να μάθει αυτά που ήθελε», σημείωσε.

Η μαμά του Ethan δήλωσε στη Huffington Post ότι ελπίζει ότι η δημοσιοποίηση της ιστορίας του γιου της με τις δημιουργικές επιθυμίες του θα εμπνεύσει και άλλους γονείς για να αγκαλιάσουν τις μοναδικές ιδιότητες των δικών τους παιδιών. «Τα παιδιά έχουν ανάγκη να αγαπηθούν άνευ όρων, να βοηθηθούν και να ενθαρρύνονται να ανακαλύψουν τον εαυτό τους μέσα από τα αληθινά ταλέντα και τα πάθη τους», είπε.

Η ίδια πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που είδα τον Ethan τόσο χαρούμενο ή τόσο σίγουρο για τον εαυτό του. Αυτό δεν προσδιορίζει την ταυτότητα του φύλου του, ούτε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του», ενώ νιώθει περήφανος γονέας που στηρίζει τις επιθυμίες του γιου της.

Δείτε τις φωτογραφίες...










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.