Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Πώς είναι να συναρμολογείς χαρτονομίσματα αξίας 21.000 δολαρίων που έγιναν κομματάκια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η απίστευτη ιστορία του ζευγαριού που είδε τα χρήματα να γίνονται... κομφετί.

Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα από τα πιο άτυχα ζευγάρια που έχουν υπάρξει ποτέ και δεν θα είναι υπερβολή αν διαβάσετε την ιστορία του.

Ένας άντρας και μια γυναίκα από το Liaoning στην Κίνα, βρέθηκαν πραγματικά στην πιο δύσκολη και παράξενη θέση, όταν έπρεπε να συναρμολογήσουν 140.000 γιουάν (δηλαδή περίπου 21.300 δολάρια) που έκανε κυριολεκτικά κομματάκια ο 85 ετών πατέρας του άνδρα μέσα σε λίγα λεπτά!

Ο άνδρας, του οποίου είναι γνωστό μόνο το μικρό όνομα Chen, δήλωσε στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Qianshan Evening News, ότι ο πατέρας του είχε πουλήσει το σπίτι του για 200.000 γιουάν (30.400 δολάρια) τον περασμένο Οκτώβριο. Ο πατέρας του Chen, στη συνέχεια και για άγνωστο λόγο, έσκισε σε κομματάκια πάνω από τα τρία τέταρτα των μετρητών που είχε λάβει, με το γιο και την γυναίκα να παθαίνουν κυριολεκτικά παράνοια όταν τα αντίκρισαν.

Ο Chen είχε πει στον πατέρα του ότι θα ήταν προτιμότερο να βάλει τα χρήματα στην τράπεζα για να είναι πιο ασφαλή και προστατευμένα, αλλά η απρόσμενη αντίδραση του πατέρα, ανάγκασε τον ίδιο και τη σύζυγό του να κολλήσουν τα εκατοντάδες χαρτονομίσματα.

Για να γίνει αυτό, το ζευγάρι δούλευε 17 ώρες την ημέρα! Ευτυχώς βέβαια ο πατέρας του Chen άφησε 60.000 γιουάν (9.100 δολάρια) άθικτα. Το ζευγάρι αφού τα κόλλησε μετά από μήνες προσπαθειών, τα πήγε στην τράπεζα και τα αντάλλαξε και πλέον τα κατέθεσε όλα σε τραπεζικό λογαριασμό ώστε ο «ψαλιδοχέρης» πατέρας να μην μπορεί να τα κάνει ξανά κομφετί!

Το ζευγάρι βέβαια δεν θέλει να σκεφτεί καν ότι μπορεί να του συμβεί ξανά το ίδιο και να πρέπει να συναρμολογήσει ξανά το πιο ακριβό και δύσκολο παζλ που έχει υπάρξει ποτέ.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.