Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Μετά το γάμο στο νοσοκομείο… για τη γιαγιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η «παράκαμψη» μετά την τελετή - Δείτε τις φωτογραφίες.

Η ημερομηνία που όρισε το ζευγάρι των Brian και Lauren Kurtulik για να παντρευτεί ήταν στις 7 Νοεμβρίου στο New Jersey, αλλά η 91χρονη Peg McCormack ήταν πολύ άρρωστη για να παραστεί. Για τον Brian η παρουσία της γιαγιάς του στο γάμο ήταν όμως πολύ σημαντική και έτσι το ζευγάρι έκανε μια «παράκαμψη» μετά την τελετή για να δει τη γιαγιά στο νοσοκομείο.

Μάλιστα όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, η γιαγιά του Brian ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι ντυμένη με τα καλά της ρούχα και φορώντας ένα κορσάζ. Ακόμη και μη γνωρίζοντας ότι το ζευγάρι θα την επισκεφτεί αμέσως μετά το γάμο, η ίδια είχε αποφασίσει να γιορτάσει την ημέρα με τον δικό της τρόπο και να ντυθεί καλά για να αισθανθεί μέρος αυτής της γιορτής.

Η νύφη ανέβασε στα social media τις φωτογραφίες σχολιάζοντας ότι ήταν η καλύτερη απόφαση που είχε πάρει εκείνη την ημέρα το ζευγάρι. Η φωτογράφος Rachel Nolan απαθανάτισε την πραγματικά μοναδικά σκηνή και λέει ότι είναι ό,τι καλύτερο έκανε στην καριέρα της.

Μιλώντας στη βρετανική Sun είπε για το γεγονός: «Ήταν μια τόσο ξεχωριστή στιγμή για εκείνη όταν συνειδητοποίησε πόσο σημαντική ήταν για τον εγγονό της και τη νέα σύζυγό του. Μόλις τους είδε, απευθείας το πρόσωπό της φωτίστηκε». Δυστυχώς ένα μήνα μετά τη σημαντική αυτή μέρα του ζευγαριού, η ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η νύφη δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες θέλοντας, όπως λέει, να δείξει τις αληθινές στιγμές των γάμων και ότι τέτοιες στιγμές, όπως η επίσκεψη στην άρρωστη γιαγιά, είναι πιο σημαντικές από τα λουλούδια, το νυφικό ή το τι θα φάνε οι καλεσμένοι αυτή τη μέρα.

Δήλωσε μάλιστα: «Δόξα τω Θεώ κάναμε αυτό το πράγμα και απαθανατίσαμε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Αυτά είναι ακριβώς η ίδια η ζωή. Περνάει έτσι και χάνεται μέσα στις τέλειες στιγμές και τις τέλειες καταστάσεις, μερικές φορές ξεχνάμε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή που περνάει».

Δείτε τις φωτογραφίες...














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.