Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Χώρισαν και... ξαναπαντρεύτηκαν μετά από 23 χρόνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα ζευγάρι,το οποίο χώρισε μετά από 23 χρόνια γάμου, αναζωπύρωσε τον ερωτά του, περίπου 23 χρόνια μετά το διαζύγιό του και πορεύεται ξανά μαζί στη ζωή για δεύτερη φορά.

Η Ρόζ και ο Ίαν Έλλις, από το Αμπερντήν, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο Λάνκασαιρ τον Ιανουάριο του 1967 – και το ειδύλλιό τους ήταν θυελλώδες αφού αρραβωνιάστηκαν το Νοέμβριο και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα.



Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι που έχει 3 παιδιά και 8 εγγόνια, τελικώς, χώρισε το 1991 μετά από 23 χρόνια. Το ζευγάρι ξαναπαντρεύτηκε και μετά από 23 χρόνια, το 2013 ξαναφούντωσαν τον έρωτά τους και έδεσαν τα δεσμά τους για δεύτερη φορά.

Η κυρία Έλλις, 66χρονων, και πρώην γραμματέας σε ιατρικό γραφείο, είπε: «Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά το 1967, οι γονείς μου δούλευαν σε ένα ξενοδοχείο και εγώ βρισκόμουν στο μπάρ του ξενοδοχείου και χάζευα».
«Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά υπήρχε έλξη».
«Μια μέρα πήγα σε έναν χορό και ο Ίαν με γύρισε σπίτι και στη συνέχεια ξεκίνησε το ειδύλλιο».

Σε καμία περίπτωση η κυρίαα Έλλις και ο πρώην δάσκαλος σύζυγός της δεν περίμεναν πως θα οδηγούνταν στο διαζύγιο το 1991.
Η 66χρονη αναφέρει: «Είχε να κάνει με όλα αυτά τα μικροπράγματα που απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον, ώσπου μια μέρα αποφασίσαμε να το λήξουμε»
« Μείναμε φίλοι και βλέπαμε ο ένας τον άλλον στις οικογενειακές συναθροίσεις».

Όταν ξαναπαντρεύτηκε ο μεγαλύτερος γιος τους, το ρομαντικό περιστατικό ξαναέφερε στην επιφάνεια τη σπίθα μεταξύ των δυο πρώην εραστών, οι οποίοι τελικά αποφάσισαν να ξαναπαντρευτούν.

Δείτε τις φώτο εδώ:








Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.