Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

«Λύγισε» η Νανά Καραγιάννη μιλώντας για τη νευρική ανορεξία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ήθελα να τραβήξω την προσοχή πολύ πολύ συγκεκριμένων ανθρώπων. Δηλαδή.... ανθρώπου. Της μαμάς μου».

Η μάχη της Νανάς Καραγιάννη με την νευρική ανορεξία κρατάει χρόνια, ωστόσο τα βήματα που κάνει το τελευταίο διάστημα είναι προς το καλύτερο και η ίδια στην εμφάνιση της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια φαινόταν πολύ καλύτερα από ότι στο παρελθόν.

Όπως η ίδια είπε βλέποντας τις φωτογραφίες και βίντεο από το παρελθόν: «Νόμιζα ότι και τότε καταλαβαίνω. Δεν ήμουν σε πλήρη ύπνο. Τώρα πια που βλέπω τις φωτογραφίες και έχουν περάσει κάποια χρόνια ήταν αλήθεια πολύ τρομαχτικές. Καλά έκανα όμως και τις ανέβαζα για να τις βλέπω και να μην ξεχνιόμαστε. Και να τις βλέπει και κανένας άλλος άνθρωπος. Δεν μπορεί κανείς να θέλει να είναι έτσι, ούτε για μισή ώρα».

«Ήθελα να τραβήξω την προσοχή πολύ πολύ συγκεκριμένων ανθρώπων. Δηλαδή.... ανθρώπου. Της μαμάς μου. Αυτό βέβαια καταλαβαίνεις ότι όχι απλά δεν το είχα υποψιαστεί καν... αυτό βγήκε τελευταία μέσα από τη θεραπεία και σοκαριστικά πάρα πολύ. Την τράβηξα, αλλά την πόνεσα πάρα πολύ. Ήθελα να της δείξω ότι δεν είναι όλα καλά. Αυτό που δεν μπορούσα να πω το έδειχνα. Πολύ δύσκολο. Σήμερα είμαστε ουσιαστικά καλά και έχουμε μόνο τη χιλιομετρική απόσταση, ενώ πριν λίγα χρόνια είχαμε όλες τις αποστάσεις. Που είναι πιο δύσκολες βέβαια. Από ένα σημείο και έπειτα που κατάλαβε τι είχε γίνει με στήριξε» είπε η Νανά Καραγιάννη που δεν παρέλειψε αυτή τη φορά να καλέσει και δημόσια τη μητέρα της, καθώς θέλει να την έχει δίπλα της.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.