Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Με απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας προειδοποιεί η ΠΟΕΣΥ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντιδρούν στα μέτρα για το ασφαλιστικό και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Με απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας προειδοποιεί το σωματείο των δημοσιογράφων σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα του κλάδου τους για το ασφαλιστικό αλλά και για τα εργασιακά, με προεξάρχον ζήτημα τη σύναψη συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών συνήλθε το περασμένο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 και, όπως αναφέρει η ΠΟΕΣΥ σε σημερινή της ανακοίνωση, αποδέχθηκε την απόφαση του ΔΣ για απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας, ενόψει και της κατάθεσης των προτάσεων της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου αποφασίσθηκε επίσης, η σύγκληση σύσκεψης με τα προεδρεία όλων των ενώσεων–μελών της ΠΟΕΣΥ και των ασφαλιστικών φορέων του κλάδου προκειμένου να συντονιστούν οι επόμενες κινήσεις. Η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της επισημαίνει την ανάγκη διατήρησης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ με ένταξη στην ασφάλισή του όλων των κατηγοριών εργαζομένων και τη διασφάλιση του αγγελιόσημου ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.