Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Σοκ στις ΗΠΑ με τον αστυνομικό που τραυμάτισε θανάσιμα μια 34χρονη μητέρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας αστυνομικός στην Αϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών σκότωσε «κατά λάθος» όπως ο ίδιος ισχυρίζεται μια γυναίκα μπροστά στα μάτια του 3χρονου παιδιού της.

Ο αστυνομικός πήγε στο σπίτι της 34χρονης Autumn Steele στις 6 Ιανουαρίου, μετά από μία καταγγελία που είχε γίνει για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Όταν έφτασε στο σπίτι της γυναίκας, η οποία είχε περάσει το προηγούμενο βράδυ στο τμήμα για βιαιοπραγία σε βάρος του συζύγου της, την είδε να επιτίθεται στον άνδρα της στην αυλή του σπιτιού τους, ενώ αυτός επιχειρούσε να φύγει με τον τρίχρονο γιο τους στην αγκαλιά του.

Ο αστυνομικός, προσπάθησε να επαναφέρει την τάξη και εκείνη ακριβώς τη στιγμή δέχτηκε επίθεση από το σκυλί της οικογένειας, το οποίο είχε αγριέψει από τη φασαρία.

Στο βίντεο ακούγεται ο αστυνομικός να ζητά από τη γυναίκα να κρατήσει το σκυλί και αμέσως μετά δύο πυροβολισμοί.

Μία από τις δύο σφαίρες βρήκε την άτυχη γυναίκα στην κοιλιακή χώρα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα τραύματα της.

Ο αστυνομικός ισχυρίζεται πως δεν ήθελε να πυροβολήσει την γυναίκα και πως αυτό συνέβη καθώς γλίστρησε στην προσπάθεια του να ξεφύγει από το σκυλί.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.