Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Περνάει στην αντεπίθεση ο Μπιλ Κόσμπι και μηνύει επτά «θύματά» του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην επίθεση πέρασε ο κωμικός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι τον οποίο δεκάδες γυναίκες κατηγορούν για σεξουαλικές επιθέσεις και ερωτικές πράξεις χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Ο ηθοποιός υπέβαλε μήνυση σε επτά από τις γυναίκες που τον καταγγέλλουν για δυσφήμιση, κατηγορώντας τες κι αυτός με τη σειρά του για δυσφήμιση και υποστηρίζοντας ότι έβλαψαν την καριέρα του.

Περνάει στην αντεπίθεση ο Μπιλ Κόσμπι και μηνύει επτά «θύματά» του

Ειδικότερα, υποστηρίζει ο ηθοποιός στη μήνυσή του, λέγοντας πως τους επιτέθηκε σεξουαλικά, οι γυναίκες έβλαψαν τη φήμη του τόσο πολύ που ματαιώθηκαν τα σχέδια για τη νέα οικογενειακή κωμωδία στο NBC, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε.

Στη μήνυσή του κατά των Tamara Green, Therese Serignese, Linda Traitz, Louisa Moritz, Barbara Bowman, Joan Tarshis and Angela Leslie ο ηθοποιός ζητά μάλιστα αποζημίωση χωρίς να διευκρινίζει το ποσό.

Σχολιάζοντας τη μηνυτήρια αναφορά, ο δικηγόρος των επτά γυναικών δήλωσε πως οι πελάτισσές του ανυπομονούν να φτάσει η υπόθεση στο δικαστήριο, ελπίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα αποκατασταθεί η φήμη και το καλό τους όνομα».

Περισσότερες από 40 γυναίκες έχουν υποστηρίξει δημοσίως ότι έχουν υποστεί σεξουαλική βία από τον 78χρονο πλέον ηθοποιό.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, οι επιθέσεις έγιναν τη δεκαετία του 1980 ενώ ο Κόσμπι χρησιμοποιούσε υπνωτικά χάπια για να κάμψει την αντίστασή τους. Επτά από αυτές τον μήνυσαν για δυσφήμιση, οδηγώντας τον βραβευμένο ηθοποιό στην αντεπίθεση.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.