Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ο Πολάκης για το Λαϊκό και τα φάρμακα των οροθετικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Έχετε την ευαισθησία για τα φάρμακα των οροθετικών στο Λαϊκό. Στο Λαϊκό έγινε, ότι συνέβη σε μια σειρά άλλων νοσοκομείων και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που πολλοί διοικητές αξιολογήθηκαν με τον τρόπο που αξιολογήθηκαν και για αυτό απομακρύνθηκαν» δήλωσε από την Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος στις ελλείψεις αντιρετροϊκών φαρμάκων για τους οροθετικούς και το Λαϊκό Νοσοκομείο.

Το Λαϊκό χρηματοδοτήθηκε από τον Κρατικό Προϋπολογισμό και το υπουργείο Υγείας από τον Γενάρη μέχρι τις 30 Αυγούστου με 11 εκατομμύρια ευρώ λόγω των συνθηκών της δημοσιονομικής ασφυξίας που είχαμε το προηγούμενο διάστημα. Από τη μέρα που αναλάβαμε μέχρι σήμερα το Λαϊκό έχει χρηματοδοτηθεί με 24 εκατομμύρια ευρώ, σε δυόμιση μήνες μέσα» πρόσθεσε ο κ. Πολάκης.

Δείτε το βίντεο



--------------

Καταγγελίες "φωτιά" από τον Πολάκη μέσω του Real fm 97,8


Για σκοπιμότητες κατήγγειλε τους διοικητές συγκεκριμένων νοσοκομείων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη. Ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο και σε άλλα Νοσοκομεία των οποίων οι διοικητές παύθηκαν.

«Συνειδητά οι διοικητές των νοσοκομείων που η πλειοψηφία τους παύθηκε ή έγινε αποδοχή της παραίτησης τους χρησιμοποίησαν τα χρήματα τα οποία έδωσε ως όφειλε το υπουργείο Υγείας όχι για να ξεπληρώσουν ισότιμα τους προμηθευτές των νοσοκομείων αλλά για να ξεπληρώσουν τις υπηρεσίες για τις οποίες υπήρχαν συμβάσεις που είχαν υπογράψει και οι ίδιοι» τόνισε ο κ. Πολάκης.

«Αντί να ξεπληρώσουν ισότιμα όλες τους προμηθευτές τους οποίους έχουν, πήγαν και ξεπλήρωσαν επιλεκτικά υπηρεσίες» επεσήμανε.

Ερωτηθείς σχετικά με το πότε θα πάνε τα φάρμακα στο Λαϊκό Νοσοκομείο ο κ. Πολάκης απάντησε ότι «θα πάνε τα φάρμακα και αύριο ή και μεθαύριο ακόμα».

Ακούστε το ηχητικό:

 
Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.