Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Έτσι πετούν τις βαλίτσες σας στο αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βίντεο επιβάτη μετά την πτήση από Ελλάδα.
Ένα αποκλειστικό βίντεο που τράβηξε επιβάτης δημοσιεύει η βρετανική ηλεκτρονική εφημερίδα Sun. Οι χειριστές των αποσκευών στο μεγάλο αεροδρόμιο του Λούτον του Λονδίνου στη Βρετανία φαίνονται στο βίντεο να πετούν ακόμη και να κλωτσούν τις βαλίτσες των επιβατών πτήσης από την Ελλάδα.

«Το προσωπικό στο Λούτον φαίνεται να κλωτσάει τις αποσκευές με τα αγαπημένα αντικείμενα των επιβατών που αυτές περιέχουν πετώντας τις σε έναν ιμάντα μεταφοράς», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Πηγή που η εφημερίδα δεν κατονομάζει δήλωσε για το περιστατικό: «Αυτό είναι εξωφρενικό. Οτιδήποτε πολύτιμο σίγουρα θα έχει σπάσει. Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν παίρνουν τη δουλειά τους αρκετά σοβαρά. Εάν έτσι μεταχειρίζονται τις βαλίτσες που προέρχονται από το αεροπλάνο, ποιος ξέρει τι φροντίδα λαμβάνουν αυτές όταν τις βάζουν στο αεροσκάφος».



Ο Julian Bray, ειδικός ασφάλειας αεροπορικής εταιρείας ζητά από το προσωπικό να είναι πειθαρχημένο. Είπε μάλιστα σχετικά με το συμβάν: «Εγώ θα το περίμενα αυτό σε ένα τριτοκοσμικό αεροδρόμιο, όχι στο Λούτον του Λονδίνου». Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Λούτον, δήλωσε, σύμφωνα με τη Sun: «Οι συμπεριφορές τέτοιου τύπου είναι απαράδεκτες. Θα πρέπει να ερευνήσουμε το γεγονός αυτό με τη σχετική αεροπορική εταιρεία».



Η πτήση πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο από την Ελλάδα προς την Βρετανία και δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Το βίντεο φαίνεται πως έχει τραβηχτεί μέσα από τις «κουρτίνες» στον διάδρομο των αποσκευών των επιβατών.

Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.