Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Νοσοκομεία με… χριστουγεννιάτικη έμπνευση!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όταν νοσηλευτές και γιατροί έχουν φαντασία - Δείτε τις εμπνεύσεις τους.

Όταν σκέφτεται κανείς τη λέξη «νοσοκομείο», σίγουρα δεν σκέφτεται μαζί και τη λέξη «Χριστούγεννα» αλλά οι παρακάτω φωτογραφίες ελπίζουν να το αλλάξουν έστω και λίγο αυτό... τουλάχιστον για την περίοδο των διακοπών και για όσους ανθρώπους νοσηλεύονται!

Ποιος θα φανταζόταν ότι τα γάντια λατέξ θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως υλικά για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο… Ή ότι οι συλλέκτες ούρων θα μπορούσαν να μετατραπούν σε χριστουγεννιάτικα φωτάκια και στεφάνια. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες από ευφάνταστους νοσηλευτές και γιατρούς που έδωσαν μια χαρούμενη νότα την περίοδο των Χριστουγέννων σε νοσοκομεία όλου του κόσμου.

Δείτε τα καλύτερα...

1. Τα μωρά που γεννιούνται σε εορταστικές περιόδους τυλιγμένα σε Χριστουγεννιάτικες κάλτσες, προφανώς με την έγκριση των γονιών...2. Το νοσοκομείο που ξέρει να είναι γιορτινό και αξιοποιεί αναλόγως τις γιρλάντες ώστε να μοιάζουν με καρδιογράφημα! Ευφάνταστο ομολογουμένως.3. Ξέρεις ότι δουλεύεις σε νοσοκομείο όταν το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι κάπως έτσι... από λάτεξ γάντια! Μπορεί να συμπεριληφθεί και στα πιο παράξενα χριστουγεννιάτικα δέντρα.4. Σωληνάρια αίματος σε Αγιοβασιλιάτικη μπότα!5. Μπουκαλάκια με φάρμακα... μετατράπηκαν σε χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Πρωτότυπα και... νοσοκομειακά.6. Ένας κλασικός χριστουγεννιάτικος στολισμός νοσοκομείου με ψαλίδια και μπουκαλάκια.7. Χριστουγεννιάτικο δέντρο από... προφυλακτικά και ενδιαφέροντα μηνύματα.8. Επιτοίχιο... δέντρο με γάντια νοσηλείας και άλλα νοσοκομειακά!9. Ένας... διαφορετικός στολισμένος σκελετός...10. Χριστουγεννιάτικο στεφάνι από... ουροσυλλέκτες
Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.