Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Γυναίκα «εθισμένη στους διαγωνισμούς»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παίρνει μέρος σε 400 διαγωνισμούς την ημέρα και έχει κερδίσει δώρα αξίας 35.000 λιρών σε ένα χρόνο.

«Κολλημένη» με τους διαγωνισμούς είναι μια γυναίκα από τη Βρετανία η οποία καθημερινά συμμετέχει σε 400 διαφορετικούς διαγωνισμούς, όπως λέει για να κερδίσει από απλά δώρα μέχρι και ταξίδια.

Μέσα σε ένα χρόνο έχει κερδίσει δώρα συνολικής αξίας 35.000 λιρών! Η 30χρονη Leanne Kendrick από το Lancashire ξοδεύει καθημερινά αρκετές ώρες στο διαδίκτυο για να ψάχνει για νέους διαγωνισμούς και να συμμετέχει ελπίζοντας να κερδίσει κάποιο δώρο.

Σαρώνει όλο το ίντερνετ και τα social media και όπως λέει είναι εθισμένη στο αίσθημα της νίκης. Μέχρι σήμερα έχει κερδίσει δεκάδες δώρα, από iPad μέχρι κινητά τηλέφωνα, γεύματα σε εστιατόρια και οικιακό εξοπλισμό. Όπως λέει το καλύτερο δώρο που έχει κερδίσει είναι μια θέση στα VIP για να παρακολουθήσει με τον 11χρονο γιο της Χάρι, την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα, την Τσέλσι, σε ένα σημαντικό αγώνα. Ωστόσο η μεγάλη της επιθυμία είναι να κερδίσει ένα πακέτο οικογενειακών διακοπών στο εξωτερικό.

Η συνήθεια της 30χρονης μητέρας ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν είδε μια δημοσίευση ενός φίλου της που έλεγε κάντε like και κοινοποιήστε για να κερδίσετε έναν καναπέ. Μετά από δύο εβδομάδες έλαβε ένα μήνυμα ότι είχε κερδίσει και δεν μπορούσε να το πιστέψει αφού είχε ήδη ξεχάσει ότι έλαβε μέρος στο διαγωνισμό.

«Είχα κάνει ένα κλικ μόνο και κέρδισα έναν καναπέ τόσο εύκολα», λέει η ίδια στη Daily Mail. Ξεκίνησε σιγά-σιγά να παίρνει μέρος και σε άλλους διαγωνισμούς ενώ σύντομα έγινε μέλος σε forum όπου δημοσιεύονται διαγωνισμοί με δώρα. Η τακτική της είναι να παίρνει μέρος σε όσους περισσότερους διαγωνισμούς μπορεί ανεξάρτητα από το δώρο και όπως λέει κερδίζει από κάτι κάθε εβδομάδα. Μάλιστα, όπως περιγράφει, κάθε μέρα συμμετέχει περίπου σε 400 διαγωνισμούς!

«Έχω τόσο μεγάλη οικογένεια ώστε ακόμη και κάτι να μην αρέσει σε μένα, όλο και σε κάποιον θα είναι χρήσιμο». Πρόσφατα μάλιστα δώρισε σε ένα νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε ο γιος της διάφορα από τα αντικείμενα που κέρδισε.

Πολλοί κατά καιρούς όπως λέει την έχουν κατηγορήσει ότι δεν κερδίζει τα δώρα με τρόπο δίκαιο, αλλά όπως λέει δεν την απασχολούν τα σχόλια καθώς εκείνη ξοδεύει πολλές ώρες την ημέρα για να βρει τους διαγωνισμούς και να λάβει μέρος.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.