Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με Γερμανό τουρίστα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λίγο μετά τις 8:00 το πρωί τερματίστηκε η επιχείρηση των αρχών στα Χανιά για τον εντοπισμό και τη διάσωση του Γερμανού τουρίστα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο μονοπάτι Ε4 από την Παλαιόχωρα έως το Ελαφονήσι.

Όπως αποδείχθηκε ο 59χρονος είχε διανυκτερεύσει σε μια σπηλιά και με το πρώτο φως της ημέρας πήρε το δρόμο της επιστροφής, οπότε και εντοπίστηκε σώος από τους διασώστες

Αξίζει να αναφερθεί ότι, πατέρας και γιός έκαναν πεζοπορία με τον πρώτο να δηλώνει ότι είχε κουραστεί και θα σταματούσε προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις του, με πρόθεση να συνεχίσει την πορεία λίγη ώρα αργότερα.

Ο γιος του ολοκλήρωσε τη διαδρομή, ωστόσο ο πατέρας του δεν έδινε σημεία ζωής ενώ δεν ήταν εφικτή και η επικοινωνία με το κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του. Έτσι λοιπόν, θορυβημένος ο γιος του ειδοποίησε τις αρχές και αμέσως, παρά το προχωρημένο της ώρας και το σκοτάδι που δυσχέραινε την αναζήτηση ,ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση του αλλοδαπού τουρίστα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.