Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο «Νήσος Ρόδος»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στις 03:52 τα ξημερώματα, απέπλευσε από το λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Νήσος Ρόδος" που, λόγω μηχανικής βλάβης, αναγκάστηκε μία ώρα μετά την αναχώρησή του στις 10 χθες το βράδυ, να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά.

Στο πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 314 επιβάτες 76 μέλη πλήρωμα και 44 ΙΧ, αποκαταστάθηκε η βλάβη και αναχώρησε κανονικά για τον προορισμό του.

Το "Νήσος Ρόδος" πραγματοποιεί το δρομολόγιο από Πειραιά για Βαθύ Σάμου, Χίο, Μυτιλήνη.

---------

Νέα βλάβη στο «Νήσος Ρόδος»


Νέα μηχανική βλάβη παρουσίασε το πλοίο «Νήσος Ρόδος», με 314 επιβάτες, 76 άτομα πλήρωμα και 44 ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητα, το οποίο εκτάκτως προσέγγισε τη Σύρο.

Το πλοίο είχε αποπλεύσει στις 22.00 το βράδυ, από το λιμάνι του Πειραιά και είχε προορισμό τη Σάμο, τη Χίο και τη Μυτιλήνη.

Το "Νήσος Ρόδος" είχε αναχωρήσει με καθυστέρηση χθες στις 03:52 τα ξημερώματα από τον Πειραιά, αφού κατά την αναχώρησή του στις 10 χθες το βράδυ παρουσίασε μηχανική βλάβη και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Οι επιβάτες για Σάμο πιθανόν θα επιβιβασθούν στο πλοίο "Νήσος Μύκονος" και αυτοί με προορισμό τη Μυτιλήνη και τη Χίο στο "Αριάνδη".


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.