Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Μια μητέρα μιλά για την απόφαση το 6χρονο παιδί της να προχωρήσει σε αλλαγή φύλου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η μαμά του τον ντύνει σαν κορίτσι από την ηλικία των τριών ετών.

Βλέποντας το μικρό παιδί τους να παίζει με ένα ψαλίδι και να δηλώνει ότι θέλει να κόψει τα γεννητικά του όργανα η ζωή της οικογένειας McFadyen από τη Σκωτία άλλαξε για πάντα.

Η 32χρονη μητέρα σοκαρίστηκε όταν μπήκε στο μπάνιο του σπιτιού πριν από τρία χρόνια και βρήκε τον 3χρονο γιο της Daniel με ένα ψαλίδι στο χέρι να της λέει ότι θέλει να κόψει το πέος του, έτσι ώστε να μπορεί να είναι ένα κορίτσι. Οι γονείς μετά από αυτό αποφάσισαν να επιτρέψουν στον Daniel να γίνει Danni και πιστεύεται ότι είναι η νεότερη περίπτωση στο Ηνωμένο Βασιλείο ενός παιδιού που θέλει να αλλάξει φύλο. Το να βλέπει το μικρό παιδί του να παίζει με το ψαλίδι μπορεί να είναι ένα τρομακτικό θέαμα για κάθε γονέα, αλλά για την μητέρα του Daniel ήταν μια στιγμή που άλλαξε τα πάντα. Η 32χρονη είπε ότι έμεινε έκπληκτη από αυτό που είδε αλλά είπε ότι δεν θα μπορούσε να βλέπει το παιδί της δυστυχισμένο.

«Όταν μπήκα στο μπάνιο και τον είδα με το ψαλίδι έπαθα σοκ. Προσπάθησα να είμαι ήρεμη και τον ρώτησα τι έκανε, και μου είπε ότι ήταν έτοιμος να κόψει το όργανό του έτσι ώστε θα μπορούσε να είναι ένα κορίτσι. Του είπα ότι δεν γίνεται έτσι γιατί θα τραυματιζόταν και τον πήρα μια μεγάλη αγκαλιά» δηλώνει η μητέρα στη Daily Mail. Οι γονείς ζήτησαν βοήθεια από ειδικούς και ο Daniel διαγνώστηκε με δυσφορία ταυτότητας φύλου. Η κατάσταση αυτή συμβαίνει όταν ένα παιδί ή ενήλικας είναι στενοχωρημένος ή νιώθει άβολα εξαιτίας του φύλου του και νιώθει ότι η ταυτότητα του φύλου του δεν του ταιριάζει. Η Danni πλέον λέει στα άλλα παιδιά ότι έχει το κεφάλι ενός κοριτσιού και το σώμα ενός αγοριού.

Η μητέρα του είπε ότι η διάγνωση αποτέλεσε μια ανακούφιση και η οικογένειά του θα τον βοηθήσει να ζει ως κορίτσι εφόσον αυτό επιθυμεί. «Μας ανησυχεί ότι θα πέσει θύμα εκφοβισμού στο σχολείο. Αλλά στο τέλος συμφωνήσαμε να αφήσουμε τον Daniel να είναι αυτός που θα ήθελε να είναι. Οι φόβοι μας δεν ήταν αρκετοί για να τον σταματήσουν να είναι ένα κορίτσι, αφού αυτό θα ήθελε να είναι.» Τώρα η μητέρα του δημοσιοποιεί την ιστορία του Daniel για να βοηθήσει και άλλους γονείς που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση. Πλέον ντύνει το 6χρονο παιδί της σαν κορίτσι όπως αυτό θέλει ενώ οι γιατροί τους είπαν ότι μπορούν να δώσουν στην Danni τώρα έξι φάρμακα για την αναβολή της εφηβείας, καθώς και να υποβληθεί σε ορμονικές θεραπείες.

Στη συνέχεια και σε ηλικία των 18 ετών θα μπορέσει να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Οι γονείς αποφάσισαν να στείλουν το παιδί σε δημόσιο σχολείο για να μπορέσουν να ευαισθητοποιηθούν κι άλλοι γονείς και να μην αντιμετωπίζεται το παιδί σαν κάτι παράξενο.


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.