Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ο 26χρονος που έχασε, ξαναπήρε και ξαναέχασε τριάντα ολόκληρα κιλά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έδινε μάχη με το βάρος του επί 10 χρόνια - Δείτε τις φωτογραφίες.

Ο 26χρονος σήμερα James Brumpton είχε φτάσει στα 16 του τα 127 κιλά. Στη συνέχεια έχασε τριάντα κιλά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει όλο το επιπλέον δέρμα. Πίστεψε πως είναι ανίκητος. Αλλά τελικά ξαναπήρε όλα τα κιλά του πίσω.

Ο Brumpton είχε χάσει τριάντα κιλά όταν, ως έφηβος, είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που συνδέονταν με το βάρος του. Ωστόσο όχι μόνο τα πήρε ξανά αλλά το 2013 έφτασε να ζυγίζει ακόμα περισσότερο, 131 κιλά.



Ο νεαρός άνδρας από το Μάντσεστερ κατάφερε να ξαναχάσει όλα τα περιττά κιλά του και λέει πως πια είναι σε καλύτερη φόρμα από ποτέ, ενώ ασκείται έξι μέρες την εβδομάδα.

Ο James δεν ήταν πολύ ενεργητικό παιδί, προτιμούσε τα βιντεοπαιχνίδια από το να βγαίνει να παίζει έξω. Το βάρος του τον έκανε να ξεχωρίζει στο σχολείο του, εκείνος όμως δεν σταμάτησε την κακή διατροφή, πλούσια σε γλυκίσματα, υδατάνθρακες και τούρτες μέχρι που έφτασε τα 128 κιλά.

«Για μένα, εκείνα τα κιλά ήταν το όριο ανάμεσα στο να μην είσαι υγιής και στο να έχεις ένα πραγματικό πρόβλημα», λέει ο ίδιος, σημειώνοντας πως είχε ήδη αρχίσει να έχει προβλήματα υγείας.

«Ήξερα σε εκείνο το σημείο πως κάτι έπρεπε να αλλάξω. Και το έκανα», συνεχίζει.

Άρχισε το γυμναστήριο, βελτίωσε τη διατροφή του. Έχασε πάνω από 30 κιλά. Κι έτσι το πρόβλημά του ήταν το επιπλέον δέρμα του. Νιώθοντας άβολα με το σώμα του, πλήρωσε ο ίδιος για να μπει στο χειρουργείο για την αφαίρεση του δέρματος αυτού.



Έχοντας απαλλαγεί από τα κιλά και το επιπλέον δέρμα, άρχισε επιτέλους να απολαμβάνει το σώμα του…. Μάλλον πιο πολύ απ’ ό,τι έπρεπε.

«Πίστευα πως δεν θα ξαναπάρω ποτέ πολλά κιλά, έτρωγα πολύ junk food γιατί νόμιζα πως ήμουν ανίκητος», αφηγείται.

Έτσι κατέληξε όχι μόνο στο προηγούμενο βάρος του αλλά και λίγο παραπάνω.

Τότε αποφάσισε να χάσει τα περιττά κιλά του- και πάλι. Και τα κατάφερε με συνδυασμό τακτικής γυμναστικής και σωστής διατροφής.

Σήμερα έχει βάρος 98 κιλά.

«Ανησυχώ μήπως τα ξαναπάρω», εξομολογείται. «Όταν τα πρωτοέχασα ένιωθα ανίκητος αλλά όταν ξαναπάχυνα κατάλαβα πως είμαι ευάλωτος και πως πρέπει να προσέχει τι έτρωγες και σε οδήγησε στην παχυσαρκία εξαρχής. Πρέπει να βάζεις βραχυπρόθεσμους στόχους αλλά να μην περιορίζεις τον εαυτό σου μακροπρόθεσμα. Νιώθω θετικά για τον εαυτό μου τώρα. Ελπίζω να εμπνεύσω άλλους ανθρώπους και να κάνουν κι εκείνοι να κάνουν τη διαφορά και να μάθουν από τα λάθη μου. Εν τέλει, αν μπορώ να εμπνεύσω έστω έναν άνθρωπο να κάνει τη ζωή του καλύτερη, τότε η τελευταία 10ετία άξιζε τον κόπο».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.