Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΕΣΑμεΑ: Συναντήσεις με Πρωθυπουργό και ΠτΔ την 3η Δεκέμβρη Εθνική Ημέρα ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δελτίο Τύπου 02.12.2015


Αρ. Πρωτ.: 2739


Οριστικοποιήθηκαν οι συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα έχει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Το ραντεβού με τον κ. Τσίπρα ορίστηκε για τις 11 το πρωί, ενώ με τον κ. Παυλόπουλο στη 1.30 το μεσημέρι. Η συνάντηση με τον κ. Τσίπρα είχε αποφασιστεί μετά το μεγαλειώδες πανελλαδικό συλλαλητήριο της Ε.Σ.Α.μεΑ. και των φορέων μελών της στις 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Επιδίωξη της Ε.Σ.Α.μεΑ. είναι οι συναντήσεις να είναι ουσιαστικές και όχι συμβολικές. Η 3η Δεκέμβρη είναι ημέρα αγώνα, διεκδίκησης και κοινωνικής διαμαρτυρίας. Για το 2015, ο ΟΗΕ αφιερώνει την 3η Δεκέμβρη στην Ένταξη: «Inclusion matters: access and empowerment for people of all abilities» (#IDPD2015 #empowerment).

Δείτε τη Διακήρυξη της Ε.Σ.Α.μεΑ. για την 3η Δεκέμβρη 2015.

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. προωθεί το μήνυμα της 3ης Δεκέμβρη με καμπάνια μέσω ραδιοφώνου και ίντερνετ, καθώς και στα social media: https://www.facebook.com/ESAmeAgr και https://twitter.com/ESAMEAgr.

Στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
Το δελτίο Τύπου σε μορφή MS Word 2013 (134.49 KB)


Πηγή: http://www.esamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.