Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Μουσουλμάνες κάνουν μαθήματα αυτοάμυνας μετά από επιθέσεις μίσους που δέχονται

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θέλουν να βάλουν τέλος στη λεκτική και σωματική βία - Δείτε το βίντεο.

«Είσαι ο διάβολος, είσαι ο διάβολος! Είσαι η ISIS σκύλα…», «Είσαι μια γ@@νη Αφρικανή. Είσαι ένα μηδενικό, ένα τίποτα»... Τορόντο, Καναδάς. Αρκετές γυναίκες Μουσουλμάνες που ζουν στη χώρα της Β. Αμερικής, έρχονται αντιμέτωπες με ένα απίστευτο κύμα ρατσισμού το οποίο αδυνατούν να αποκρούσουν. Συχνά γίνονται θύματα λεκτικής ή σωματικής βίας όπως αυτά έχουν καταγραφεί σε βίντεο και παρουσιάζει το In the NOW. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πολλές μουσουλμάνες, επιλέγουν να παρακολουθήσουν μαθήματα αυτοάμυνας, ως μοναδικό μέσο προστασίας.

«Προετοιμαζόμαστε για το ενδεχόμενο κάποιος να μας επιτεθεί με σκοπό να μας σκίσει το μαντίλι», λέει η Sarah Saab η οποία οργανώνει μαθήματα αυτοάμυνας. Οι γυναίκες μαθαίνουν πώς να αντιδρούν σε περίπτωση λεκτικής και σωματικής επίθεσης. Μόλις στον Καναδά, έχουν καταγραφεί έξι επιθέσεις σε μουσουλμάνους μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

«Μετά τις επιθέσεις, έχουν γίνει στόχος κυρίως οι γυναίκες που ζουν στο Τορόντο. Ως μουσουλμάνα, δεν πρέπει να ζω στον φόβο», σημειώνει η νεαρή.


SELF DEFENSE AGAINST HATE
Take a stance. Muslim women in Canada learn self-defense after increased hate attacks against them#Islamophobia
Δημοσιεύτηκε από In the NOW στις Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.