Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων πολλών ετών πετυχαίνει ο Γ. Σταθάκης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εξασφάλισε τα χρήματα και ξεκίνησε ήδη την πληρωμή των χρημάτων στην αγορά.

Στην χώρα μας έχουμε χορτάσει από κριτική που ασκείται εύκολα προς τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Πρέπει όμως να λέμε και ένα μπράβο και να απονέμουμε εύσημα όταν γίνονται σωστοί χειρισμοί και λύνονται εκκρεμότητες ετών προς το συμφέρον της αγοράς.

Ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης καταφέρνει μόνο μετά από 8 μήνες θητείας του στο Υπουργείο να τακτοποιήσει εκκρεμότητες πολλών ετών.

Συγκεκριμένα, πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που κατασκεύασαν Φ/Β πάρκα την περίοδο 2009 – 2011 και θα έπρεπε να είχαν εισπράξει τις εγκεκριμένες επιχορηγήσεις από το 2011, ανέμεναν τόσα χρόνια με το πρόβλημα αυτό άλυτο, ενώ είχαν μεσολαβήσει 2 κυβερνήσεις.

Και όλο αυτό το διάστημα οι επιχειρήσεις αυτές αναγκάστηκαν και πήραν δάνεια και πλήρωναν τόκους για να αντιμετωπίσουν τις υποχρεώσεις τους, ενώ παράλληλα είχαν υποστεί και την επιβολή της έκτακτης εισφοράς και την μείωση της τιμής πώλησης της ενέργειας που επέβαλαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Και το πρόβλημα αυτό επιλύεται μετά από προσωπική προσπάθεια του Γ. Σταθάκη που παρέκαμψε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα γραφειοκρατικά εμπόδια, εξασφάλισε τα χρήματα και ξεκίνησε ήδη την πληρωμή των χρημάτων στην αγορά, δίνοντας μια ανάσα ρευστότητας στις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.