Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Το παράξενο μοτέλ με το… νεκροταφείο και τους κλόουν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το κατάλυμα με τους ιδιαίτερους επισκέπτες και τις καλές κριτικές τους.

Ένα μοτέλ λίγο διαφορετικό και ελαφρώς τρομακτικό όπως το χαρακτηρίζουν θα βρει κανείς στη Νεβάδα. Το Clown Motel έχει παντού σαν διακόσμηση κλόουν, από τη ρεσεψιόν μέχρι τα δωμάτια και τις τουαλέτες.

Μεγάλοι και μικροί κλόουν, ζωγραφιές και λούτρινα καθισμένα σε καρέκλες τρομάζουν ελαφρώς τον περαστικό που θα περάσει το βράδυ του εκεί και ειδικά αν έχει φοβία με τους κλόουν. Σε δημοσίευμα της η Daily Mail χαρακτηρίζει μάλιστα το μοτέλ με τους κλόουν σαν σκηνή από ταινία τρόμου, καθώς το βράδυ η εικόνα τους είναι ανατριχιαστική ακόμα και για όσους δεν έχουν φοβία. Για δεκαετίες το μοτέλ των κλόουν έχει φιλοξενήσει οδηγούς φορτηγών και τουρίστες που σταματούν στην εθνική οδό για να περάσουν το βράδυ στο διαφορετικό αυτό κατάλυμα χωρίς να ξέρουν τι θα συναντήσουν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα βέβαια μόνο αυτοί με γερά νεύρα το επιλέγουν από πριν ξέροντας την ιδιαίτερη αγάπη του ιδιοκτήτη στους κλόουν. Βέβαια από την είσοδο το μοτέλ σε προϊδεάζει καθώς στην ταμπέλα του Clown Motel απεικονίζεται ένας κλόουν που γελάει αλλά κανείς δεν φαντάζεται πόσοι πολλοί κλόουν υπάρχουν στο εσωτερικό.

Στην είσοδο οι κλόουν γίνονται όλο και περισσότεροι αφού υπάρχει μια ξύλινη προθήκη με εκατοντάδες άλλους πιο συμπαθητικούς και άλλους πιο τρομακτικούς ακόμη και με γυάλινα μάτια. Ευτυχώς για όσους έχουν φοβία με τους κλόουν δεν υπάρχουν λούτρινα ή ομοιώματα μέσα στα δωμάτια ωστόσο οι τοίχοι έχουν ζωγραφιές με αυτούς. Πολλοί επισκέπτες μάλιστα έχουν ζητήσει ένα πανί ή σεντόνι για να τα καλύψουν καθώς τους προκαλεί φόβο και δεν μπορούν να κοιμηθούν.

Το παράξενο μοτέλ όμως έχει και κάτι ακόμα που το βράδυ το κάνει ακόμη πιο ανατριχιαστικό! Ένα νεκροταφείο ακριβώς δίπλα! Μάλιστα από τα παράθυρα κάποιων υπνοδωματίων φαίνονται και οι 300 τάφοι ενώ πολλοί από αυτούς σύμφωνα με το δημοσίευμα ανήκουν σε κατοίκους που πέθαναν πριν χρόνια από πανούκλα.

Παρά την ιδιατερότητά του το μοτέλ έχει πολύ καλές κριτικές στο Trip Advisor με όσους το έχουν επισκεφτεί να σχολιάζουν ότι είναι πολύ αξιοπρεπές αλλά αν κάποιος έχει φοβία με τους κλόουν ο συνδυασμός του μοτέλ με το νεκροταφείο σίγουρα θα του φέρουν εφιάλτες και η διαμονή δεν θα είναι καθόλου ευχάριστη.

Δείτε φωτογραφίες...


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.