Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Κλείνει το δημαρχείο Γαύδου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

Το κλείσιμο του δημαρχείου της Γαύδου αποφάσισε η δήμαρχος του ακριτικού νησιού Ευαγγελία Καλλινίκου, επικαλούμενη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και ζητώντας από την πολιτεία να πάρει θέση για την επίλυσή τους.

Σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του δήμου η δήμαρχος αναφέρει:

«Η δήμαρχος Γαύδου οφείλοντας να προστατέψει την ψυχική υγεία των υπαλλήλων του δήμου, αλλά και να υπερασπιστεί τη σωστή λειτουργία του δήμου, ενημερώνοντας τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κλείνει το δημαρχείο μέχρι να πάρει θέση το Υπουργείο και να δώσει οριστική λύση στα προβλήματα του Δήμου».

Η απόφαση της δημάρχου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης που, ασκώντας δριμεία κριτική, χαρακτηρίζει αναίτιο το κλείσιμο του δημαρχείου.

«Τι εννοεί η κα δήμαρχος και για ποια λειτουργία του δήμου αναφέρεται; Η διαφάνεια και η ενημέρωση που ζητούν οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι κακή λειτουργία του δήμου και ενοχλεί τη μονίμως απούσα από το νησί δήμαρχο;» επισημαίνει σε ανακοίνωση της η αντιπολίτευση.
Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.