Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Οι δίδυμες μικρομέγαλες που κατακλύζουν το Ίντερνετ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εμφανίσεις που ξαφνιάζουν - Δείτε φωτογραφίες.

Περισσότερους από 21.000 followers έχουν στο Instagram οι δίδυμες Bella και Chloe Abir- και ακόμα δεν έχουν τελειώσει ούτε το νηπιαγωγείο.

Οι τετράχρονες είναι κόρες της δημοσιογράφου και κοσμικογράφου Lucy Abir η οποία εξήγησε πως οι μικρές απέκτησαν μεγάλο «ρεύμα» στα social media από τότε που τις έντυσε σαν την Audrey Hepburn στη θρυλική ταινία «Breakfast at Tiffany» όπου υποδυόταν τη Holly Golightly.



Τα κορίτσια πόζαραν για φωτογραφίες που μπήκαν στις προσκλήσεις για το πάρτι των γενεθλίων τους και αυτό ήταν!

«Ο κόσμος άρχισε να μας ακολουθεί, έβγαζαν τα κορίτσια φωτογραφίες με τα κινητά τους και τις ανέβαζαν στα social media», περιγράφει.

Η Bella και η Chloe, που είναι γνωστές ως «The Royal Twins» στο Instagram, ποζάρουν συχνά για φωτογραφίες άλλοτε χαριτωμένες κι άλλοτε κάπως κιτς, με ρούχα ασορτί που πάντα επιλέγει η μαμά τους.

Η ίδια πάντως επιμένει πως η κάθε μία έχει το δικό της προσωπικό στιλ: «Η Chloe είναι αυταρχική, της αρέσουν τα χρωματιστά φωτεινά ρούχα. Η Bella είναι σοφιστικέ, μια μικρή ντίβα που αγαπά τα κλασικά και ουδέτερα χρώματα», εξηγεί.

Η μητέρα τους επιλέγει τα ρούχα τους για τις καθημερινές εμφανίσεις τους ενώ για το Halloween τις έντυσε Karl Lagerfeld και Anna Wintour…



Πέρσι είχαν ντυθεί… τσάντες Chanel.



Δείτε φωτογραφίες














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.