Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Χειρόφρενο στα Μέσα Μεταφοράς λόγω απεργίας - Ποια δρομολόγια τρένων ματαιώνονται

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δυσκολίες στις μετακινήσεις τους θα αντιμετωπίσουν αύριο όσοι πολίτες θελήσουν να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε αυτά στην 24ωρη γενική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Αναλυτικότερα, ακινητοποιημένοι θα είναι αύριο οι συρμοί του μετρό, ο προαστιακός σιδηρόδρομος και τα τρένα. Οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ συμμετέχουν στην απεργία με στάσεις εργασίας.

Ειδικότερα, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) και το τραμ δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 π.μ. και από 4 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.

Τα λεωφορεία και τρόλεϊ δεν θα κινούνται από τις 5:00 π.μ. έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Με προσωπικό ασφαλείας τα Μέσα στη Θεσσαλονίκη

Στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ και τα λεωφορεία θα κινηθούν με προσωπικό ασφαλείας.

Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 10.10 το βράδυ έως τις 6.25 το πρωί. Θα κινηθεί ένα ειδικά διασκευασμένο λεωφορείο για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ στην πρωινή και ένα στην απογευματινή βάρδια.


-----------

Σήμερα, αύριο και την Παρασκευή.

Η συμμετοχή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών στην αυριανή 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ έχει σαν αποτέλεσμα να ματαιωθούν σήμερα, αύριο και την Παρασκευή αρκετά δρομολόγια. Επίσης δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία για τους συρμούς του μετρό, στο τμήμα Δ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Τέλος θα ματαιωθούν όλα τα δρομολόγια λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως την ημέρα της απεργίας.

Ποια δρομολόγια ματαιώνονται

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου

Μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών: 600 / 601

Μεταξύ Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας – Θεσσαλονίκης: 743/ IC 85

Μεταξύ Πειραιώς – Αθηνών – Αφιδνών – Χαλκίδας – Αφιδνών – Αθηνών – Πειραιώς: 2540/12540 /12545/2545

Μεταξύ Αλεξανδρούπολης – Δικαίων – Αλεξανδρούπολης: IC 90

Μεταξύ Λάρισας – Βόλου – Λάρισας: 2576 /2577

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου

Όλες οι επιβατικές αμαξοστοιχίες, καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του Δικτύου, εκτός των Διεθνών δρομολογίων που στο Ελληνικό τμήμα θα εκτελεστούν με λεωφορεία.

Οι αμαξοστοιχίες 600 & 601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη της απεργίας (Πέμπτη προς Παρασκευή) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

Στο τμήμα γραμμής μεταξύ Φλώρινας-Θεσσαλονίκης : IC 82

Στο τμήμα γραμμής μεταξύ Δικαίων-Αλεξανδρούπολης: IC 91


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.