Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Μητέρα πουλούσε γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών της στο ίντερνετ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα παιδιά είναι σήμερα ηλικίας σήμερα 7, 8 και 15 ετών.

Μια 41χρονη γυναίκα, η οποία πουλούσε επί χρόνια στο ίντερνετ γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών της, ηλικίας σήμερα 7, 8 και 15 ετών, συνελήφθη στην Ισπανία.

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη από την αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας της επαρχίας της Σεβίλλης, στην Ανδαλουσία, άρχισε τον Σεπτέμβριο όταν η μεγαλύτερη κόρη της συλληφθείσας κατήγγειλε την ενέργεια αυτή της μητέρας της. Ο πρώην σύντροφος της μητέρας της, ο οποίος ήταν αυτός που συνόδευσε την 15χρονη έφηβη στο αστυνομικό τμήμα, κατέθεσε επίσης αγωγή εναντίον της.

Η ανήλικη κατήγγειλε ότι η μητέρα της τη φωτογράφιζε και τη βιντεοσκοπούσε γυμνή, όπως και τις αδελφές της 7 και 8 ετών αντίστοιχα, και σημείωσε ότι έπρεπε να παίρνουν προκλητικές πόζες. Η 41χρονη κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε κι άλλη μια 8χρονη, ανιψιά του πρώην συντρόφου της, για τις φωτογραφίες αυτές παιδικής πορνογραφίας.

«Στην αρχή η μητέρα τους τούς έλεγε ότι οι φωτογραφίες αυτές προορίζονταν για ένα κάστινγκ μόδας και ισχυριζόταν ότι χρειαζόντουσαν οι γυμνές φωτογραφίες και αυτές με τα εσώρουχα για να μπορούν να υπολογίσουν τις διαστάσεις τους», σύμφωνα με την αστυνομία.

Στη συνέχεια, όταν η έφηβη κατάλαβε ότι πουλούσε τις φωτογραφίες τους, η μητέρα της τής είπε «ότι είχαν ανάγκη τα χρήματα για να φάνε».

Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρωτότοκη κόρη είχε «χρησιμοποιηθεί» και στις συναντήσεις με τους αγοραστές και για την εξαργύρωση των χρημάτων.

Οι πελάτες δεν ασέλγησαν σε βάρος της, σύμφωνα με τη μαρτυρία της.

Η ανήλικη έδωσε στην αστυνομία ένα κινητό τηλέφωνο και έναν υπολογιστή που περιείχε γυμνές φωτογραφίες της ίδιας και των αδελφών της και κατέθεσε ότι ξυλοκοπούνταν αν αρνούνταν να πάρουν μέρος στις φωτογραφήσεις.

Η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα τη σύλληψη της γυναίκας, η οποία έγινε ωστόσο στις 15 Οκτωβρίου. Επίσης στις 22 Οκτωβρίου συνελήφθη και ένας από τους αγοραστές των φωτογραφιών, ένας 49χρονος.

Στη μητέρα επιβλήθηκαν δικαστικά μέτρα που της απαγορεύουν να πλησιάσει τις κόρες της, όπως και την ανιψιά του πρώην συντρόφου της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.