Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η αφοσιωμένη μητέρα που έγινε «κορμί» ασκούμενη στο σαλόνι της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανέκτησε την αυτοεκτίμηση και τον έλεγχο στη ζωή της - Δείτε τις φωτογραφίες.

Περισσότερα από είκοσι κιλά «φόρτωσε» το σώμα της η 30χρονη Joanna Boyles από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ μετά τις δύο εγκυμοσύνες της. Κατάφερε ωστόσο να μεταμορφωθεί και να αποκτήσει καλογυμνασμένο και γραμμωμένο σώμα χωρίς να βγει από το… σαλόνι της.

Η νεαρή γυναίκα πάλευε με τα κιλά της μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της και πρόσθεσε ακόμα περισσότερα όταν γεννήθηκε ο δεύτερος.

Αφήνοντας τον εαυτό της και με κακή διατροφή ένιωθε πως έχει πια αποχαιρετίσει οριστικά το γυμνασμένο σώμα που είχε πριν φέρει στον κόσμο τα παιδιά της.

Φτάνοντας τα 75 κιλά αποφάσισε πως είχε έρθει η στιγμή να επιστρέψει στο σώμα που είχε.

«Είχα πάντα υγιές βάρος, πάντα έκανα μια μορφή άσκησης. Μετά την αποφοίτησή μου, το γάμο και την καθιστική δουλειά άρχισα να παίρνω κιλά. Κακή διατροφή και κακός τρόπος ζωής με έφτασαν στα περισσότερα κιλά που είχα ποτέ. Συνέχισα να παχαίνω στις εγκυμοσύνες και ως νέα μαμά δύο παιδιών ήμουν συνεχώς εξαντλημένη και δεν ήξερα τι να κάνω. Ήξερα μόνο πως δεν μου άρεσα: νωθρή, με μόνιμη ναυτία. Κυρίως άρχισε να με απασχολεί πώς θα μεγαλώσω τα παιδιά μου, ήθελα να τα διδάξω να σέβονται τον εαυτό τους, να αυτορρυθμίζονται, να μεγαλώσουν υγιή. Πώς θα τους τα δίδασκα αυτά αν δεν τα έκανα πρώτη εγώ;», αφηγείται.

Με έρευνα, προγραμματισμό και κίνητρο η Joanna κατάφερε να βάλει στην καθημερινότητά της υγιεινά γεύματα και να ασκείται στο σπίτι της.

«Έκανα γυμναστική όταν κοιμούνταν τα παιδιά και κατέγραφα όλα τα γεύματά μου. Τότε άρχισα να έχω αποτελέσματα, με ενθουσίασαν οι φωτογραφίες που έδειχναν την πρόοδό μου και το να βλέπω το σώμα μου να αλλάζει. Ξαναβρήκα την ενέργεια και την υγεία μου. Ενίσχυσα την αυτοεκτίμησή μου, άρχισα να νιώθω πως είχα ανακτήσει τον έλεγχο στη ζωή μου», λέει.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.