Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Έρχεται το πρώτο πλωτό ξενοδοχείο του Σηκουάνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εναλλακτική διαμονή στο Παρίσι.

Οι επισκέπτες του Παρισιού θα μπορούν σύντομα να διανυκτερεύουν σε ξενοδοχείο που πλέει έναν από τους πιο διάσημους ποταμούς στον κόσμο.

Το ξενοδοχείο, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, θα στεγάζεται σε ένα καταμαράν στο οποίο θα γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τους ενδιαφερόμενους.

Το τριών αστέρων «Off-Paris Seine», που θα πλέει στον ποταμό Σηκουάνα, θα διαθέτει 54 δωμάτια και τέσσερις σουίτες και τίποτα παρόμοιο δεν θα υπάρχει στην «πόλη του Φωτός».

Το ξενοδοχείο, που προγραμματίζεται να ανοίξει την επόμενη άνοιξη και τα δωμάτια θα κοστίζουν από 160 έως 450 ευρώ τη βραδιά, διαθέτει επίσης πισίνα και βεράντα.

Θα βρίσκεται κοντά στη γέφυρα Σαρλ ντε Γκωλ στην προβλήτα Quai d’Austerlitz στο 13ο διαμέρισμα του Παρισιού.



«Δεμένο» στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα, το Off-Paris Hotel κόστισε περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ για να κατασκευαστεί και είναι «πνευματικό παιδί» της αλυσίδας ξενοδοχείων Elegancia and Citysurfing, εταιρείας που εξειδικεύεται στις πλωτές κατασκευές.

Ο αρχιτέκτονας Gerard Ronzatti περιέγραψε πως οι ένοικοι θα νιώθουν κάποιο «κούνημα» από τα κύματα των πλωτών που περνούν αλλά δεν θα νιώθουν ναυτία. Μάλιστα έχει γίνει ειδικός σχεδιασμός για το σκοπό αυτό.

Το ξενοδοχείο κατασκευάζεται στη Νορμανδία και θα αγκυροβολήσει στον Σηκουάνα σε μερικές εβδομάδες.

Παρότι δεν είναι το μόνο ξενοδοχείο του είδους στο Παρίσι, είναι το πρώτο στο οποίο οι τουρίστες θα μπορούν να κοιμηθούν στον Σηκουάνα, όπως σημειώνει η Daily Mail.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.