Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Έκανε ακτινογραφία και είδε ότι είχε μέσα της ένα ψαλίδι!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το είχαν ξεχάσει οι γιατροί σε επέμβαση που έκανε πριν 5 χρόνια.

Με ένα παράξενο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι γιατροί που εξέτασαν την 67χρονη Hanim Ozgul από την Τουρκία πριν από λίγες μέρες.

Η 67χρονη πριν από 5 χρόνια, το 2010, είχε υποβληθεί σε εγχείρηση για καρκίνο της μήτρας. Όλο το διάστημα μετά από την επέμβαση συνήθιζε να έχει πόνους κοντά στην κοιλιά, αλλά το αγνοούσε και οι γιατροί την καθησύχαζαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Όπως αποκαλύφθηκε μετά από 5 χρόνια οι πόνοι οφείλονταν στο ψαλίδι που είχαν ξεχάσει μέσα της οι γιατροί κατά την εγχείρηση!

akrin

Η γυναίκα αποφάσισε την προηγούμενη εβδομάδα να κάνει ακτινογραφία, όποτε και διαπιστώθηκε ότι... κυκλοφορούσε τόσα χρόνια με ένα ψαλίδι μέσα στο σώμα της. Ο δικηγόρος της τώρα μηνύει το νοσοκομείο για λογαριασμό της με το αίτημα της αποζημίωσης για όσα έχει υποστεί και για τον κίνδυνο στον οποίο τέθηκε η υγεία της. «Πονούσα στο στομάχι και την κοιλιά και δεν μπορούσα να καταλάβω το λόγο. Κάποια στιγμή και αφού είχε περάσει και η θεραπεία για τον καρκίνο αποφάσισα να το ψάξω», λέει η γυναίκα.

Πήγε σε ένα άλλο νοσοκομείο από αυτό που είχε νοσηλευτεί κι εκεί ο γιατρός διαπίστωσε μια φλεγμονή οπότε και αποφάσισε να της κάνει ακτινογραφία για να δει τι συμβαίνει. Μόλις είδε την ακτινογραφία ο γιατρός, της είπε χαρακτηριστικά: «Έχετε ένα ψαλίδι στην τσέπη σας».

Σύντομα κατάλαβε ότι το ψαλίδι δεν ήταν στην τσέπη της, αλλά στην κοιλιά της όπως φαίνεται και στην ακτινογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα Sun.

Εξοργισμένη η οικογένεια της 67χρονης δηλώνει ότι δεν θα σταματήσουν τη νομική διαμάχη και θα φτάσουν ως το τέλος για να δικαιωθούν. Η ίδια πιστεύει ότι οι γιατροί στο πρώτο νοσοκομείο είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί αλλά δεν ήθελαν να της το αποκαλύψουν φοβούμενοι τις συνέπειες. Ωστόσο η ίδια αισθάνεται πολύ τυχερή, καθώς όπως λέει θα μπορούσε να έχει πεθάνει.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.