Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ζωντανή μουσική σε γραφείο τελετών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήχος ποπ και ηλεκτρονικής μουσικής παίζει δυνατά στον προθάλαμο ενός μαγαζιού με τζαμαρία. Είναι η live συναυλία σε… γραφείο τελετών! Λίγο πιο κάτω φιλότεχνοι περνούν την πόρτα ενός sex shop για να θαυμάσουν… έκθεση εικαστικών! Τέτοιες ανατροπές συμβαίνουν αυτές τις μέρες στο Χαλάνδρι, όπου τα μαγαζιά «μεταλλάσσονται» καθημερινά στο πλαίσιο του 2ου Terra Furba Festival!



Το φεστιβάλ έχει σκοπό την τόνωση της αγοράς της πόλης. Η ιδέα γεννήθηκε από τον επιχειρηματία της περιοχής Δημήτρη Παπαϊωάννου, ο οποίος περιγράφει τι ακριβώς συμβαίνει αυτή την περίοδο στο Χαλάνδρι: «Προσπαθήσαμε να βρούμε κάτι ώστε να αυξήσουμε την κίνηση στα καταστήματα, αλλά και να το διασκεδάσουμε με ευχάριστο τρόπο. Έτσι, σκεφτήκαμε για το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου να αλλάξουμε… χρήση στα καταστήματα. Το Σάββατο, για παράδειγμα, πολύς κόσμος βρέθηκε σε ένα γραφείο κηδειών που μετατράπηκε σε μουσική σκηνή! Ένα κοκτέιλ μπαρ της περιοχής μεταμορφώνεται σε ανοιχτή αγορά, όπου ανεξάρτητοι δημιουργοί παρουσιάζουν τις πιο ευφάνταστες δημιουργίες τους. Σε ένα sex shop γνωστοί djs στήνουν τις κονσόλες τους για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο κοινό τους»!



Οι εκπλήξεις του πρωτότυπου φεστιβάλ έχουν και συνέχεια. Καθ’ όλη τη διάρκειά του, έως τις 11 Οκτωβρίου, θα γίνονται διαγωνισμοί με δώρα, αλλά και μια σειρά από αγώνες σε αθλήματα πολύ διαφορετικά από τα συνηθισμένα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.