Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Εν ώρα πτήσης πέθανε πιλότος της American Airlines

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο συγκυβερνήτης προσγείωσε ομαλά το αεροσκάφος.

Κατά την διάρκεια της πτήσης πέθανε ο πιλότος ενός Airbus A320 που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Φοίνιξ στην Αριζόνα, λίγο πριν την προσγείωση ενός επιβατικού αεροσκάφους. Παρόλα αυτά το αεροσκάφος προσγειώθηκε ομαλά τις πρώτες πρωινές ώρες από τον συγκυβερνήτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας American Airlines.

Το αεροσκάφος, ένα Airbus A320 που είχε αναχωρήσει από το Φοίνιξ με 147 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα, άλλαξε πορεία και μετέβη στο αεροδρόμιο του Σίρακιουζ (Νέα Υόρκη, βορειοανατολικές ΗΠΑ) διότι ο πιλότος ένιωσε αδιαθεσία, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο η American Airlines, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είχε μεταδώσει νωρίτερα το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Δυστυχώς, ο πιλότος απεβίωσε», ανέφερε η εταιρεία, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στα μέλη της οικογένειάς του και στους συναδέλφους του.

Η εταιρεία αρνήθηκε να αποκαλύψει την αιτία θανάτου του πιλότου.

Ο συγκυβερνήτης πήρε τον έλεγχο των χειριστηρίων και το αεροσκάφος προσγειώθηκε ομαλά στο Σίρακιουζ στις 07:13 τοπική ώρα (14:13 ώρα Ελλάδας). Στις 08:00 αναχώρησε για τον αρχικό του προορισμό, τη Βοστόνη (Μασαχουσέτη), σύμφωνα με δεδομένα που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της AA.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.