Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Άνδρας ζει έξω από την έπαυλή του επειδή τον έδιωξε η γυναίκα του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν επιτρέπει στους γείτονες να του δίνουν κουβέρτες και φαγητό - Δείτε τις φωτογραφίες.

Στον κήπο της υπερπολυτελούς βίλας του στο Τέξας, αξίας 1,3 εκατ. δολαρίων (!) ζει εδώ και έξι μήνες ο 69χρονος Sharafat Khan αφού τον έδιωξε η εξοργισμένη γυναίκα του. Ο άνδρας είναι άστεγος αλλά κοιμάται λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της έπαυλής του από τότε που η 61χρονη σύζυγός του Shahnaz άλλαξε τις κλειδαριές ύστερα από καβγά. Ο άνδρας δεν έχει πρόσβαση στα χρήματά του και η γυναίκα του του απαγόρευσε να χρησιμοποιεί ακόμα και το μπάνιο για να πλένεται, παρότι το σπίτι του ανήκει κατά το ήμισυ.

Οι γείτονες του ζευγαριού φοβούνται πως μπορεί να ξεψυχήσει έξω από το ίδιο του το σπίτι επειδή είναι πολύ αδύναμος και δεν περπατά καλά. Λένε μάλιστα πως προσπάθησαν να του δώσουν κουβέρτες αλλά η γυναίκα του τις πετάει και έχει μάλιστα τοιχοκολλήσει και ανακοινώσεις προειδοποιώντας τους να μην του δίνουν φαγητό.

Ο Khan κοιμάται στο κεφαλόσκαλο τυλιγμένος με ένα σεντόνι τις νύχτες και μερικές φορές μπαίνει στον πίσω κήπο της έπαυλης, δίπλα στην πισίνα, για να έχει περισσότερη ιδιωτικότητα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κάθεται στη σκιά των δέντρων.

Ο ίδιος λέει πως τσακωνόταν με τη γυναίκα του εδώ και έξι χρόνια και πως πρόσφατα εκείνη τον πέταξε έξω από το σπίτι τους. Η αστυνομία έχει κληθεί στην πολυτελή κατοικία τουλάχιστον 30 φορές αλλά δεν έχει τρόπο να υποχρεώσει νομικά την 61χρονη να επιτρέψει στον άνδρα της να μπει στο σπίτι.

Ο Khan λέει πως η διαφωνία τους έχει να κάνει με τις σχέσεις του με μέλη της οικογένειάς του. Η γυναίκα του ήθελε να τον ξεκόψει αλλά εκείνος αρνήθηκε. Πηγή του περιβάλλοντος του ζευγαριού λέει πως η γυναίκα δεν μπορεί να ζητήσει διαζύγιο επειδή είναι και οι δύο μουσουλμάνοι και τηρούν ευλαβικά τον ισλαμικό νόμο.

Ο Khan πάντως διαψεύδει τον ισχυρισμό αυτό και λέει πως όλο το θέμα είναι τα λεφτά. «Η γυναίκα δεν θέλει να δώσει τη μισή της περιουσία, ο άνδρας δεν μπορεί να ζητήσει διαζύγιο επειδή δεν έχει λεφτά για δικηγόρο και θέλει το δικό του μερίδιο από την έπαυλη», εξήγησε η πηγή. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το 2008 ο Khan αντιμετώπισε κατηγορίες για επίθεση σε βάρος της γυναίκας του.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.