Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Μπαμπουίνοι διέκοψαν το πρόγραμμα ενός… ραδιοσταθμού στη Ζιμπάμπουε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήταν πεινασμένοι και έφαγαν τα καλώδια οπτικών ινών.

Μια αγέλη μπαμπουίνων επέβαλε... λογοκρισία σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό στη νότια Ζιμπάμπουε καθώς τα ζώα μασούλησαν καλώδια οπτικών ινών του αναμεταδότη του, σύμφωνα με την εφημερίδα Chronicle.

Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού YA FM, Μουνιαράτζι Χουενγκουέρε διαπίστωσε ότι υπήρχε πρόβλημα όταν το ραδιόφωνό του σίγησε αιφνιδίως το πρωί της Τετάρτης.

«Έχουμε ένα ραδιόφωνο μέσα στο στούντιο και σταμάτησε να μεταδίδει. Στην αρχή νομίζαμε ότι είχαμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος», εξήγησε, καθώς η Ζιμπάμπουε αντιμετωπίζει σοβαρή ενεργειακή κρίση τους τελευταίους μήνες. «Όμως μετά αντιληφθήκαμε ότι τα φώτα δεν είχαν σβήσει», πρόσθεσε.

«Επικοινωνήσαμε με την τεχνική υπηρεσία της Tel-One (σ.σ. της ημικρατικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών) που ανακάλυψαν ότι ο αναμεταδότης μας, ο οποίος βρίσκεται σε μια ορεινή περιοχή, είχε δεχτεί επίθεση από μπαμπουίνους. Μου είπαν ότι ήταν τουλάχιστον πέντε και είχαν μασήσει τα καλώδια», αφηγήθηκε.

Το πρόγραμμα του YA FM, ενός σταθμού που εξέπεμψε για πρώτη φορά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, διακόπηκε για μία ώρα. Σύμφωνα με τον Χουενγκουέρε, το γεύμα των μπαμπουίνων στοίχισε στον σταθμό 1.200 δολάρια ΗΠΑ, όσα θα έβγαζε από τις διαφημίσεις που ήταν προγραμματισμένο να μεταδοθούν.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.