Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στην Πυλαία από 2-3 Οκτωβρίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι καλύτεροι αθλητές θα διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων ξεκίνησε. Στην Πυλαία από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου η αφρόκρεμα της Άρσης Βαρών θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, για τους Πανελλήνιους τίτλους της χρονιάς.

Οι καλύτεροι αθλητές της Άρσης Βαρών θα διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο, καθώς και μία θέση στην εθνική ομάδα που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Χιούστον.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου, όπου δεν μπόρεσε να δώσει το πάρων ο Πύρρος Δήμας , εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος.
Προκοπίδης :«Μεγάλη η βοήθεια του Δήμα»

Ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Α.Β Βαγγέλης Προκοπίδης αναφερόμενος στους αγώνες είπε χαρακτηριστικά:

«Καταρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμο Πυλαίας- Πανοράματος για την φιλοξενία και την παραχώρηση του Δημοτικού Γυμναστηρίου όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες. Η καρδιά της Άρσης Βαρών χτυπάει στην Πυλαία και οι καλύτεροι μας αθλητές θα δώσουν αγώνες υψηλού επίπεδου στο επόμενο τριήμερο.

Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλες τις ομοσπονδίες και παντού υπάρχει υποχρηματοδότηση. Οι συνθήκες δεν βοηθήσουν σε καμία περίπτωση και αν δεν ήταν ο πρόεδρος μας Πύρρος Δήμας, που έχει τον τρόπο του να βρίσκει λύσεις, δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τον σχεδιασμό μας και να συμμετέχουμε σε διεθνείς διοργανώσεις. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τους αθλητές που θα μπορέσουν να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Ευχαριστούμε και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους χορηγούς μας για την συνδρομή τους».
Πατουλίδου :«Με την συνεργασία όλα γίνονται»

Την Κεντρική Περιφέρεια Μακεδονίας εκπροσώπησε η χρυσή μας ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, που έχει ιδιαίτερη σχέση με την Άρση Βαρών και τόνισε :

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φιλοξενηθούν στην Πυλαία οι πανελλήνιοι οι αγώνες. Στις 5 του μηνός είναι η παγκόσμια μέρα του Αθλητισμού και θα υπάρχει η ευκαιρία οι δημότες μας να δουν από κοντά έναν από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα που έχει τις ρίζες του πριν από 3.000 χρόνια.

Όλη αυτή η προσπάθεια και η συνεργασία που υπάρχει έχει ως άξονα την προοπτική συμμετοχής των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Με την κατάλληλη δουλειά και συνεργασία όλα γίνονται».
Κωνσταντινίδου: «Αγώνες με υψηλό ανταγωνισμό»

Τον Δήμο Πυλαίας-Πανοράματος- Χορτιάτη, εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος αθλητισμού Ανατολή Κωνσταντινίδου η οποία είρπε :

«Καλωσορίζουμε την ομοσπονδία της ΕΟΑΒ και το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα φιλοξενήσουμε. Αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Ελλάδα θα δώσουν το παρών με στόχο καλές επιδόσεις και υψηλό ανταγωνισμό. Ευχαριστούμε την ομοσπονδία για την επιλογή του Δήμου μας για την διοργάνωση των αγώνων».
Ανατολίτης

Στην συνέντευξη Τύπου τοποθετήθηκε και ο Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Γιώργος Ανατολίτης όπου τόνισε :«Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον Δήμο Πυλαίας –Χορτιάτη- Πανοράματος και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,. Ειδικότερα την μεγαλύτερη ελληνίδα αθλήτρια, την Βούλας Πατουλίδου, που έχει βοηθήσει με τον τρόπο της και παλιότερα την Άρση Βαρών. Είναι τιμή μας που βρίσκει διπλά μας και στηρίζει τις δραστηριότητες της Ε.Ο.Α.Β θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε τους αγώνες».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.